Home STIRI ACTUALITATE Dramă la SMURD Târgu-Mureş. Mesajul lui Raed Arafat

Dramă la SMURD Târgu-Mureş. Mesajul lui Raed Arafat

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Echipa SMURD din Târgu-Mureş este în doliu în aceste zile deoarece unul dintre cei mai buni salvatori şi dedicat complet muncii sale a decedat vineri. Szasz Robert Szabolcsb, cunoscut ca Szabi, avea doar 33 de ani.

Vineri seara a avut loc tragicul eveniment, Szabi a făcut brusc un stop cardiac şi colegii săi au efectuat manevrele de resuscitare făcând tot posibilul să îl salveze, însă tânărul a pierdut lupta cu viaţa. Szabi era cunoscut drept unul dintre cei mai dedicaţi tineri de la SMURD Târgu Mureş. El a intrat în echipajul SMURD la vârsta de 14 ani ca voluntar şi a rămas de atunci în rolul de salvator de vieţi.  Szasz Robert Szabolcsb a lucrat ca medic combatant şi în Irak, participând la misiuni speciale diverse.

"Am aflat cu mare tristeţe faptul că am pierdut unul dintre cei mai dedicaţi oameni cu care am lucrat în SMURD Targu Mures. Szabi a devenit voluntar la SMURD cand avea doar 14 ani. A studiat şi a devenit asistent medical rămânând alături de noi în continuare. În aceasta seară, doar la vârsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac şi în pofida încercărilor colegilor din Targu Mures de a-l salva, din păcate Szabi ne-a părăsit!

Nu am cuvinte sa descriu ce simt şi ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Sa-l odihnească Dumnezeu şi condoleanţele mele familiei, prietenilor şi colegilor lui. Sunt convins că el nu va fi uitat niciodată! Este trist când salvatorii nu pot fi salvaţi!”, a fost mesajul secretarului de stat, Raed Arafat.

Colegii lui Szabi de la ISU Mureș sunt cei care au anunţat pe pagina de Facebook a instituţiei decesul tânărului salvator.

 

Sursa: voceatransilvaniei.ro, reteauadestiri.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More