Home Sport FCSB – Dinamo pe stadionul Ghencea: Becali revine în forță, promițând un spectacol inepuizabil la fiecare confruntare FCSB – Dinamo!

FCSB – Dinamo pe stadionul Ghencea: Becali revine în forță, promițând un spectacol inepuizabil la fiecare confruntare FCSB – Dinamo!

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
FCSB - Dinamo pe stadionul Ghencea
  • FCSB urmează să se întoarcă pe stadionul din Ghencea după o pauză de peste opt ani.
  • Gigi Becali, proprietarul FCSB, atribuie această reuşită premierului român Marcel Ciolacu.
  • Derby-ul cu Dinamo, programat pentru 22 iulie, va avea loc în Ghencea.

FCSB se pregăteşte să marcheze un eveniment important: revenirea pe stadionul din Ghencea după o absenţă de peste opt ani. Proprietarul echipei, Gigi Becali, a recunoscut meritele premierului român Marcel Ciolacu în realizarea acestui proiect. Meciul cu Dinamo, care face parte din etapa a doua a campionatului, este programat pentru data de 22 iulie.

Proteste în Așteptarea Derby-ului

Cu toate acestea, decizia de a găzdui meciul FCSB – Dinamo pe stadionul Steaua a generat controverse. Fanii echipei CSA Steaua, supranumiți „ultrașii militari”, au exprimat nemulțumiri legate de găzduirea meciului pe stadionul lor, deoarece nu doresc ca FCSB să aibă dreptul de a disputa meciurile acasă pe Stadionul Steaua.

Mii de Voci, Un Mesaj

Un val de proteste a cuprins numeroase orașe din România și chiar din Bulgaria, toate cu același mesaj: doar CSA ar trebui să joace pe noul Stadion Steaua. Suporterii din Peluza Sud au afișat diverse bannere și chiar au dus la stadion un sicriu și o cruce, alături de stema echipei lui Gigi Becali, marcând astfel disconfortul lor.

O Întoarcere Așteptată

În ciuda acestor proteste, Gigi Becali s-a arătat încrezător că meciul FCSB – Dinamo se va desfășura pe stadionul Ghencea. Proprietarul FCSB și-a exprimat dorința de a vedea meciul din tribune, promițând chiar că îl va invita pe premierul Marcel Ciolacu alături de el dacă meciul va avea loc în Ghencea.

Primul Răspuns după Confirmarea Derby-ului

Gigi Becali, proprietarul FCSB, a reacționat imediat după ce a fost confirmat că meciul cu Dinamo se va desfășura pe stadionul Ghencea. La aflarea veștii, acesta a lăudat eforturile lui Marcel Ciolacu și s-a arătat încrezător că stadionul din Ghencea va fi plin la fiecare meci disputat de echipa sa.

Derby-ul cu Dinamo, programat pentru 22 iulie, marchează o revenire semnificativă a FCSB pe stadionul Ghencea, unde a jucat ultimul meci pe 22 martie 2015, câștigând cu 4-1 împotriva celor de la Viitorul.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More