Home Vremea Vremea in Romania 2 August 2023: Prognoza Detaliată pentru Toate Regiunile

Vremea in Romania 2 August 2023: Prognoza Detaliată pentru Toate Regiunile

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Vremea in Romania 2 August 2023

Descoperă prognoza meteo detaliată pentru vremea in Romania pe 2 August 2023, în toate regiunile țării. Fie că ești în București, Cluj, Iași, Constanța, Timișoara, Craiova sau Baia Mare, rămâi informat și planifică-ți ziua corespunzător.

Vremea in Muntenia pe 2 August 2023

La București și în întreaga regiune a Munteniei, prognoza indică temperaturi medii de 28 de grade Celsius. Va fi o zi caldă, cu șanse mici de precipitații. Asigurați-vă că aveți la îndemână o sticlă de apă!

Condițiile Meteo în Transilvania

Pentru cei din Cluj, Brașov, Sibiu și alte orașe din Transilvania, vremea pe 2 August 2023 va fi ușor mai răcoroasă decât în Muntenia, cu o temperatură medie de 24 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar șansele de ploaie sunt minime.

Vremea în Moldova

Spre est, în Iași și restul Moldovei, vremea in Romania pe 2 August 2023 se anunță a fi similară cu cea din Transilvania. Prognoza meteo indică o temperatură medie de 25 de grade Celsius, cu cer parțial noros.

Prognoza Meteo în Dobrogea

Pe litoral, în Constanța și împrejurimi, vremea pe 2 August 2023 pare a fi ideală pentru o zi la plajă. Prognoza indică o temperatură de 28 de grade Celsius și cer senin.

Vremea în Banat și Crișana

În Timișoara și Arad, vremea în Banat și Crișana pe 2 August 2023 va fi caldă, cu o temperatură medie de 27 de grade Celsius și un cer parțial noros.

Prognoza Meteo în Oltenia

La Craiova și în restul Olteniei, prognoza meteo pentru 2 August 2023 indică o zi caldă, cu o temperatură medie de 29 de grade Celsius și șanse mici de ploaie.

Condițiile Meteo în Maramureș

În Baia Mare și în restul Maramureșului, vremea pe 2 August 2023 se anunță a fi răcoroasă, cu o temperatură medie de 23 de grade Celsius și cer parțial noros.

Vremea in Ardeal

În centrul țării, în orașe precum Târgu Mureș și Alba Iulia, vremea pe 2 August 2023 va fi relativ răcoroasă, cu temperaturi medii de 24 de grade Celsius. Se anunță o zi cu cer parțial noros și șanse mici de ploaie.

Prognoza Meteo în Bucovina

La Suceava și în întreaga regiune a Bucovinei, vremea pe 2 August 2023 se anunță a fi cu temperaturi moderate de 23 de grade Celsius. Șansele de precipitații sunt mici, iar cerul va fi în mare parte senin.

Vremea în Sudul Banatului

În zona Drobeta-Turnu Severin, vremea pe 2 August 2023 va fi una caniculară, cu temperaturi care pot atinge 30 de grade Celsius. Rămâneți hidratați și evitați expunerea la soare în orele de vârf.

Prognoza Meteo în Satu Mare

La Satu Mare și în nordul Crișanei, prognoza indică o temperatură de 24 de grade Celsius pe 2 August 2023. Vremea va fi plăcută, cu cer senin și șanse minime de ploaie.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More