Home Economic H&M va lansa un nou brand pe piaţa din România

H&M va lansa un nou brand pe piaţa din România

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Reprezentanţii lanţului de magazine suedez Hennes&Mauritz (H&M) au anunţat lansarea unui nou brand de haine care va ajunge şi în magazinele din România.

Retailerul suedez a deschis în perioada 1 decembrie 2014 – 30 noiembrie 2015, patru magazine în România, şi a ajuns astfel la o reţea locală de 42 de unităţi comerciale. Joi, conducerea companiei a anunţat că datorită rezultatelor financiare de care s-a bucurat H&M în anul fiscal 2015 şi a expansiunii rapide a mai multor branduri H&M, vor lansa brandul COS şi pe piaţa de fashion din România.

"Brandurile COS, Monki, Weekday, Cheap Monday şi & Other Stories urmează să continue să se extindă în acelaşi ritm precum în 2015. Extinderea se va concentra în principal pe COS, care va deschide cele mai multe magazine pe pieţele pe care este deja prezent, dar va deschide magazine şi pe cinci pieţe noi: Cehia, România, Letonia, Malaezia şi Arabia Saudită (prin franciză). & Other Stories, Monki şi Weekday se vor dezvolta, de asemenea, prin deschiderea de magazine atât pe pieţele noi cât şi pe cele pe care sunt deja active" scrie într-un raport financiar al companiei suedeze.

Brandul COS este al doilea cel mai important brand pentru gru­pul suedez după cifra de afaceri şi numărul de maga­zine des­­chise şi se adresează clienţilor cu venituri peste medie, conform unei surse din presă. 

În România, lanţul de magazine H&M a înregistrat vânzări în anul fiscal 2015 de 1,796 miliarde de coroane suedeze (193,4 milioane de euro), creşterea înregistrată pe piaţa de fashion românească se situează la 36%. În 2016 se va lansa noul brand COS şi va putea fi achiziţionat de la toate magazinele H&M din România.

 

Sursa: zf.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More