Home Vremea Vremea în România, 17 August 2023, pentru Toate Regiunile

Vremea în România, 17 August 2023, pentru Toate Regiunile

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Vremea in Romania, 17 August 2023, pentru Toate Regiunile

Consultă prognoza meteo completă pentru 17 august 2023 în toate regiunile României. Află temperaturile, condițiile și precipitațiile așteptate pentru ai planifica ziua în cunoștință de cauză.

Transilvania:

În Transilvania, vremea va fi în general instabilă, cu temperaturi cuprinse între 18 și 28 de grade Celsius. Se așteaptă ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice.

Moldova:

Vremea în Moldova va fi variabilă. Se vor înregistra temperaturi de la 20 la 30 de grade Celsius, cu posibilitatea unor averse izolate în a doua parte a zilei.

Muntenia (inclusiv București):

În Muntenia, vremea va fi caldă, cu temperaturi care pot ajunge la 32 de grade Celsius. Sunt posibile furtuni de vară în orele după-amiezii.

Oltenia:

În Oltenia, temperaturile vor varia între 20 și 31 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și probabilitatea de ploi de scurtă durată.

Banat:

În Banat, vremea va fi predominant caldă și însorită, cu temperaturi de la 19 la 29 de grade Celsius. Sunt așteptate condiții stabile, cu un cer parțial noros.

Crișana:

În Crișana, vremea se va menține caldă, cu maxime de până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, cu posibilitatea unor averse izolate.

Maramureș:

În Maramureș, se așteaptă temperaturi între 17 și 27 de grade Celsius. Sunt posibile ploi și furtuni de scurtă durată în orele după-amiezii.

Dobrogea:

În Dobrogea, vremea va fi călduroasă și uscată, cu temperaturi cuprinse între 23 și 33 de grade Celsius. Cerul va fi majoritar senin.

Litoral:

La Litoral, vremea va fi potrivită pentru plajă, cu temperaturi între 22 și 30 de grade Celsius. Cerul va fi în general senin, cu vânt moderat.

Regiunea de munte:

În zona montană, temperaturile vor varia între 14 și 24 de grade Celsius. Sunt așteptate înnorări și ploi de scurtă durată, în special în Masivul Bucegi și în Maramureș.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More