Home Politică Alina Gorghiu, copreședinte PNL afirmă că tehnocrația este o soluție temporară

Alina Gorghiu, copreședinte PNL afirmă că tehnocrația este o soluție temporară

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Alina Gorghiu a declarat joi pentru Agerpres că tehnocrația este în țara noastră doar o soluție temporară. Copreședintele PNL afirmă câteva lucruri despre soarta guvernului tehnocrat, din perspectiva liberalilor. 

Gorghiu crede că tehnocrația este ”doar o soluție temporară” și a declarat că liberalii nu împărtășesc punctul de vedere al consilierului prezidențial Laurențiu Ștefan, PNL având o altă viziune despre viitorul guvern. În declarația menționată, Alina Gorghiu spune: ”PNL este concentrat în acest an pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare. În urma acestor alegeri, ne dorim să administrăm cât mai bine și cât mai multe orașe ale României, iar în toamnă să formăm majoritatea parlamentară pentru desemnarea unui premier liberal. Analizele consilierului prezidențial reprezintă punctul său personal de vedere pe care îl respect, dar nu reprezintă și viziunea Partidului Național Liberal. Tehnocrația este doar o soluție temporară, viabilă doar pe termen scurt, pentru a asigura stabilitate într-un an electoral complicat."

Laurențiu Ștefan declarase că nu este exclusă numirea ca prim-ministru al unui tehnocrat, în condițiile în care niciun partid politic nu va obține majoritatea voturilor care să permită formarea unui guvern pe cont propriu. "Evident, președintele va fi în căutarea unui prim-ministru. Vom vedea dacă este un prim-ministru politic sau unul cu o carieră politică mai scurtă, să nu mai vorbim chiar și de un tehnocrat… există încă multe semne de întrebare," a precizat consilierul prezidențial.

 

Sursa: agerpres, psnews.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More