Home Sport Anunțul incendiar al lui Gigi Becali stârnește entuziasmul a milioane de suporteri FCSB: „Este oficial, duminică ne întâlnim pe terenul din Ghencea!”

Anunțul incendiar al lui Gigi Becali stârnește entuziasmul a milioane de suporteri FCSB: „Este oficial, duminică ne întâlnim pe terenul din Ghencea!”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Anuntul incendiar al lui Gigi Becali starneste entuziasmul a milioane de suporteri FCSB
  • FCSB a reușit, în cele din urmă, să închirieze stadionul Ghencea pentru un meci important.
  • Meciul FCSB vs CFR Cluj se va desfășura pe stadionul Ghencea.
  • S-a încheiat cu succes un acord financiar între FCSB și administratorii stadionului.

Victoria FCSB

După multe dispute și tensiuni în jurul locului de desfășurare a derby-ului cu Dinamo, care a avut loc pe stadionul Arcul de Triumf în locul preferat de Ghencea, FCSB a triumfat cu decizia de închiriere a stadionului.

Ghencea: Terenul de Joc pentru Meciul FCSB-CFR Cluj

FCSB a anunțat că meciul cu CFR Cluj va avea loc pe stadionul Ghencea. „Da, contractul a fost semnat. Meciul de duminică se va juca la Ghencea. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Acum trebuie să ne concentrăm asupra meciului, să nu ne batem joc de numele Steaua. Noi, echipa, jucătorii și antrenorii, vom respecta acest angajament. Nu putem controla galeria, ei sunt liberi să se exprime”, a declarat Gigi Becali.

Detaliile Financiare: Acord și Compromis

„Am depus o garanție de un milion. Dacă ei spun așa, așa este. Sunt de acord cu ei, de ce să îi contrazic? Dacă ne înțelegem acum, este bine. Îmi pasă de ceea ce este al meu. Nu vreau dispute sau controverse. Sunt fericit cu soluția găsită, ei pot păstra Ghencea, eu doar vreau să joc pentru publicul român, pentru acele meciuri pe care nu le pot avea pe Arena Națională”, a adăugat Becali.

Derby-ul Trecut și Perspectivele Viitoare

Deși eforturile pentru închirierea stadionului pentru meciul cu Dinamo în etapa a doua a Superligii au fost zadarnice, se pare că acum oficialii CSA Steaua nu mai dispun de mijloacele necesare pentru a împiedica desfășurarea meciului dintre FCSB și CFR Cluj pe stadionul din Ghencea.

Acest lucru se datorează faptului că acest meci nu este considerat cu „grad ridicat de risc” pentru eventualele incidente între suporteri, așa cum a fost cazul înainte de duelul cu Dinamo.

Cu toate acestea, așa cum s-a întâmplat și atunci, oficialii de la FCSB au fost nevoiți să furnizeze anumite garanții, o sarcină care a fost încredințată lui Gigi Becali, așa cum a declarat el însuși.

Apelează la Suporteri

Cu această ocazie, finanțatorul vicecampioanei României a spus că, în opinia sa, sunt șanse mari ca stadionul Steaua să poată fi închiriat în cele din urmă și a făcut un apel către suporterii din Peluza Sud Steaua.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More