Home Actualitate Donald Trump lansează un atac neașteptat după declarația lui Biden: ”Investesc milioane de dolari ca să-și păstreze marionetă în control la Casa Albă”

Donald Trump lansează un atac neașteptat după declarația lui Biden: ”Investesc milioane de dolari ca să-și păstreze marionetă în control la Casa Albă”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Donald Trump

Fostul președinte Donald Trump ripostează dur la lansarea campaniei de realegere a președintelui Biden și îl etichetează drept „cel mai rău lider din istoria SUA”.

Trump contestă anunțul lui Biden

Donald Trump a reacționat la anunțul campaniei de realegere a președintelui Biden, catalogându-l drept „cel mai rău președinte din istoria Statelor Unite”. Într-un comunicat emis de echipa sa de campanie, Trump afirmă că anunțul lui Biden se va întoarce împotriva acestuia și îndeamnă susținătorii să contribuie financiar la eforturile sale electorale pentru a învinge președintele în funcție.

Apel la donații pentru a contracara campania lui Biden

„Joe Biden – cel mai rău lider din istoria SUA – candidează oficial pentru realegere. Finanțatorii cu interese speciale ai lui Joe cel fără speranță cheltuiesc astăzi MILIOANE de dolari pentru a lansa campania lui Biden și pentru a-și menține marioneta coruptă la Casa Albă. …Dar cu ajutorul TĂU, astăzi va fi momentul în care președinția lui își va începe SFÂRȘITUL”, se arată în comunicat.

Acuzații repetate la adresa lui Biden

În trecut, Trump l-a numit în repetate rânduri pe Biden drept cel mai rău președinte din istorie. El a menționat în comunicat că evenimente precum percheziția FBI asupra unor documente clasificate și sensibile de pe proprietatea sa de la Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida, în august, și arestarea sa în Manhattan luna trecută au fost urmate de o „creștere majoră” a donațiilor pentru campania sa.

Solidaritatea patrioților pentru a-l înfrânge pe Biden

„Nu mărimea contribuției voastre contează, ci numărul mare de patrioți din rândurile noastre care au făcut un pas în față astăzi pentru a-l CONCEDIA pe Biden și a salva America”, a declarat Trump.

Trump pare să fie favoritul pentru nominalizarea republicană, având în vedere avansul său semnificativ în numeroase sondaje ipotetice privind alegerile primare ale Partidului Republican. Un sondaj Morning Consult a relevat marți că Trump îl devansa cu 37 de puncte pe următorul său potențial contracandidat, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis (R). Trump a avut sprijinul a 58% dintre potențialii alegători republicani chestionați pentru alegerile primare, în timp ce DeSantis a avut 21%, iar fostul vicepreședinte Mike Pence a avut 7%. Nici DeSantis și nici Pence nu s-au înscris în cursă.

Atacuri la adresa lui Biden și Harris în campania de strângere de fonduri

Trump a organizat marți o campanie de strângere de fonduri în care i-a atacat pe președintele Biden și pe vicepreședintele Kamala Harris, vânzând koozies de bere personalizate. Pe koozie se putea citi: „Singurul lucru mai rău decât o bere caldă…” și afișa o fotografie cu Biden și Harris.

Acest nou episod al conflictului dintre Donald Trump și Joe Biden subliniază intensitatea bătăliei electorale care se prefigurează. Rezultatele acestei confruntări vor depinde de capacitatea fiecăruia de a mobiliza susținătorii și de a câștiga voturi într-o perioadă marcată de numeroase provocări pentru Statele Unite.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More