Home Politică Vasile Blaga: „De câștigarea alegerilor locale vor depinde alegerile generale”

Vasile Blaga: „De câștigarea alegerilor locale vor depinde alegerile generale”

by Andrei M
1 minute timp de citit

Vasile Blaga, copreşedintele PNL a declarat că dacă PNL nu va câştiga cu un parlamentar în plus, nu va guverna după 2016.

"De câştigarea alegerilor locale vor depinde alegerile generale. Şi vreau să va spun un lucru: dacă nu vom câştigă cu un parlamentar în plus, nu vom guverna după 2016. Îl cunosc bine pe preşedintele României: se ţine de cuvânt, respectă Constituţia. Deci dacă vrem să guvernăm şi să ne punem în practică valorile noastre liberale, hai să câştigăm alegerile locale, hai să câştigăm alegerile generale. Aşa vom ajunge la putere. Aşa este cinstit să ajungem la putere. Şi am convingerea că aşa va fi", a spus Vasile Blaga la Craiova în faţă a aproximativ 1.500 de membri PNL.

"Acum unii au plâns că nu au ajuns miniştri. (…) Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, acesta este un semnal foarte clar că trebuie schimbare foarte multe lucruri şi acestea trebuie făcute cu măsură: nici să nu cădem în extreme, dar nici să declarăm că facem şi să nu facem, că asta ar fi dezastru pentru partidul nostru" a mai declarat Blaga.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More