Home Vremea Vremea pentru 27 aprilie 2023 în toată țara

Vremea pentru 27 aprilie 2023 în toată țara

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Vremea pentru 27 aprilie 2023 in toata tara

Află prognoza meteo detaliată pentru data de 27 aprilie 2023 în întreaga țară. Vremea se anunță a fi variabilă în diferite regiuni, cu temperaturi care se vor situa în jurul valorilor normale pentru această perioadă a anului.

Regiunea de Nord-Est: În regiunea de Nord-Est, vremea va fi predominant înnorată, cu posibilitatea unor ploi slabe pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, iar cele minime vor fi de aproximativ 6 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat.

Regiunea de Sud-Est: Pe litoral și în regiunea de Sud-Est, vremea va fi mai prietenoasă, cu cer variabil și temperaturi maxime care vor ajunge la 17 grade Celsius. Noaptea, temperaturile vor scădea până la 8 grade Celsius. Vântul va sufla moderat.

Regiunea de Sud-Vest: În regiunea de Sud-Vest, se anunță o vreme instabilă, cu înnorări temporare și averse în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi de 15 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 7 grade Celsius. Vântul va sufla moderat.

Regiunea de Nord-Vest: Vremea în regiunea de Nord-Vest va fi caracterizată de un cer variabil, cu ocazionale ploi de scurtă durată. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, iar cele minime vor fi de aproximativ 6 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat.

Regiunea de Centru: În regiunea de Centru, cerul va fi înnorat, cu posibilitatea unor ploi slabe în cursul zilei. Temperaturile maxime vor ajunge la 13 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 5 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat.

Regiunea de București-Ilfov: În București și în județul Ilfov, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil și temperaturi maxime de 16 grade Celsius. Spre seară, cerul se va înnora, iar temperaturile minime vor scădea până la 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab până la moderat.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More