Home Actualitate Vremea în toată țara, 28 aprilie 2023: Prognoza meteo detaliată pentru fiecare regiune

Vremea în toată țara, 28 aprilie 2023: Prognoza meteo detaliată pentru fiecare regiune

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Vremea in toata tara, 28 aprilie 2023

Aflați cum va fi vremea pe 28 aprilie 2023 în toată țara, de la București și Iași la Cluj și Timișoara. Prognoza meteo detaliată pentru fiecare regiune și sfaturi pentru planificarea zilei.

Vremea în toată țara, 28 aprilie 2023

Pe 28 aprilie 2023, vremea în România va fi variabilă, cu temperaturi care oscilează între 15 și 25 de grade Celsius. În acest articol, vă prezentăm prognoza meteo detaliată pentru fiecare regiune, astfel încât să puteți planifica activitățile zilnice.

Vremea în București

În capitală, vremea va fi predominant însorită, cu temperaturi ce vor ajunge la maxime de 24 de grade Celsius. Vântul va fi slab până la moderat, iar șansele de precipitații sunt minime. Este o zi ideală pentru plimbări în parc sau pentru a petrece timpul în aer liber.

Vremea în Iași

În regiunea Moldovei, vremea va fi ușor instabilă, cu posibilitatea unor averse izolate. Temperaturile maxime vor atinge valori de 20 de grade Celsius, iar vântul va fi moderat. Dacă aveți planuri în aer liber, asigurați-vă că aveți o umbrelă la îndemână.

Vremea în Cluj

Clujul se va bucura de o zi cu soare și câteva nori, iar temperaturile vor ajunge la 22 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar șansele de ploaie sunt reduse. Este o zi propice pentru drumeții și activități în aer liber.

Vremea în Timișoara

În Banat, vremea va fi parțial înnorată, cu temperaturi ce vor atinge valori de până la 25 de grade Celsius. Există posibilitatea unor precipitații slabe, dar în general, vremea va fi plăcută pentru plimbări și relaxare în aer liber.

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi însorită și blândă, cu temperaturi care se vor ridica la 19 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, iar șansele de ploaie sunt foarte mici. Este o zi perfectă pentru a vizita plaja sau pentru a explora orașul.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More