Home Vremea Vremea în România 8 Iulie 2023

Vremea în România 8 Iulie 2023

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Vremea in Romania 8 Iulie 2023

Prognosticul meteo pentru 8 iulie 2023 aduce informații esențiale pentru toți cei care intenționează să călătorească în România sau planifică diferite activități în aer liber. Vremea în România pe 8 iulie 2023 promite o zi cu soare, dar și cu unele surprize pe care le vom detalia în continuare.

În capitală, București, vremea se anunță a fi predominant însorită, cu temperaturi cuprinse între 22 și 31 de grade Celsius. În ciuda căldurii din timpul zilei, seara aduce o răcorire plăcută, transformând capitala într-un loc ideal pentru plimbări nocturne.

Pe litoral, în orașe precum Constanța sau Mamaia, vremea va fi favorabilă pentru cei care doresc să se bucure de plajă și de marea Neagră. Temperaturile vor oscila între 21 și 28 de grade Celsius, iar vântul va sufla moderat.

În nordul țării, în regiunea Maramureș, vremea în România pe 8 iulie 2023 va fi parțial înnorată, cu temperaturi ce vor varia între 16 și 26 de grade Celsius. Există șanse minime de ploaie spre sfârșitul zilei.

În Transilvania, orașele Brașov, Sibiu și Cluj-Napoca vor avea parte de o vreme ușor instabilă, cu temperaturi cuprinse între 17 și 27 de grade Celsius. Sunt așteptate ploi de scurtă durată în cursul după-amiezii.

În Muntenia, inclusiv în orașele Ploiești și Târgoviște, se preconizează o zi cu temperaturi între 20 și 29 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, cu unele înnorări temporare spre seară.

În Oltenia, vremea în Craiova, Râmnicu Vâlcea și Slatina va fi caracterizată de o temperatură medie de 30 de grade Celsius, fiind una dintre cele mai calde regiuni în ziua respectivă. Se așteaptă o zi însorită, ideală pentru iubitorii de soare.

Regiunea Moldova, cunoscută pentru peisajele sale pitorești, va avea parte de o vreme plăcută, cu temperaturi între 18 și 27 de grade Celsius în Iași, Suceava și Bacău. Există șanse de ploi slabe spre finalul zilei.

În Dobrogea, vremea în Tulcea și Constanța va fi propice pentru turism și activități în aer liber, cu temperaturi ce vor varia între 22 și 29 de grade Celsius. Există posibilitatea de a avea parte de brize ușoare venite dinspre Marea Neagră.

În Bucovina, cunoscută pentru mănăstirile sale impresionante, temperaturile vor oscila între 16 și 24 de grade Celsius. În Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, vremea va fi mai răcoroasă comparativ cu restul țării, cu posibilități de ploi izolate.

În Crișana, în orașele Oradea și Arad, vremea se anunță a fi caldă, cu temperaturi ce vor ajunge până la 28 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, cu câteva înnorări sporadice.

În cele din urmă, în regiunea Banat, în Timișoara, vremea se anunță a fi caldă, cu temperaturi ce vor ajunge la 29 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, cu posibile înnorări temporare.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More