Home Vremea Vremea în România 27 Iunie 2023: Prognoza Meteo Detaliată

Vremea în România 27 Iunie 2023: Prognoza Meteo Detaliată

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Vremea in Romania 27 Iunie 2023

În acest articol, veți descoperi cum va fi vremea în România pe 27 iunie 2023. De la munți la mare, de la Transilvania la Muntenia, veți obține informațiile necesare pentru a vă planifica ziua sau săptămâna.

Prognoza Meteo pentru Regiunile României

Transilvania

În Transilvania, pe 27 iunie 2023, prognoza meteo indică o zi parțial înnorată cu temperaturi maxime de 23 grade Celsius. Sunt posibile averse izolate în timpul după-amiezii.

Moldova

Moldova se va confrunta cu o zi de vreme răcoroasă. Cerul va fi înnorat și se așteaptă ploi moderate. Temperatura maximă va ajunge la 21 de grade Celsius.

Dobrogea

Dobrogea, inclusiv litoralul românesc, va avea o zi excelentă pentru plajă pe 27 iunie. Cerul va fi predominant senin, cu o temperatură maximă ce va atinge 30 de grade Celsius.

Muntenia

Muntenia se va bucura de o zi caldă, cu temperaturi maxime de 28 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla moderat.

Oltenia

În Oltenia, vremea va fi caldă cu o temperatură maximă de 29 de grade Celsius. Există o probabilitate de ploi de scurtă durată în orele după-amiezii.

Banat și Crișana

Banat și Crișana vor avea o zi cu temperaturi moderate, în jurul a 25 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, cu doar câteva nori pe alocuri.

Prognoza meteo în marile orașe din România

București, capitala României, se așteaptă la o zi caldă, cu o temperatură maximă de 28 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, dar sunt mici șanse de ploaie. În Cluj-Napoca, vremea va fi mai răcoroasă, cu o maximă de 23 de grade Celsius și posibile averse după-amiaza. La Constanța, la malul mării, temperatura va ajunge la o maximă de 30 de grade Celsius, făcând-o locația perfectă pentru o zi la plajă.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More