Home Actualitate Vremea în România 23 aprilie 2023

Vremea în România 23 aprilie 2023

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit
Vremea in Romania 23 aprilie 2023
  • Vremea în România, 23 aprilie 2023
  • Nord-Vest: înnorat, precipitații ușoare, maxime 14-18°C, minime 3-7°C
  • Centru: ploaie, cer variabil, ninsori ușoare la altitudini înalte, maxime 8-16°C, minime -1-6°C
  • Sud-Vest: vreme frumoasă, averse izolate în Gorj și Mehedinți, maxime 19-23°C, minime 4-10°C

Astăzi, vom analiza vremea în România pentru data de 23 aprilie 2023, duminică. O zi care aduce o varietate de condiții meteorologice în diferite regiuni ale țării, cu un amestec de soare, ploaie și chiar ninsori la altitudini înalte. Iată ce ne așteaptă în fiecare zonă:

Nord-Vest:
Cerul va fi predominant înnorat în regiunea de nord-vest a țării, cu precipitații ușoare în Maramureș și Satu Mare. Temperaturile maxime vor varia între 14 și 18 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi între 3 și 7 grade. Vântul va sufla slab spre moderat, făcând ca vremea să fie răcoroasă în general.

Centru:
În zona centrală, vremea va fi destul de capricioasă. Pe timpul zilei, așteptați-vă la ploaie în localitățile din județele Sibiu și Brașov, în timp ce în restul regiunii cerul va fi variabil. La altitudini înalte, vor fi ninsori ușoare. Temperaturile vor varia între 8 și 16 grade Celsius, cu minime între -1 și 6 grade.

Sud-Vest:
În Oltenia, vremea va fi în general frumoasă și soarele va străluci pe cer. Totuși, în județele Gorj și Mehedinți, se vor înregistra averse izolate pe parcursul zilei. Temperaturile maxime vor atinge 19-23 grade Celsius, iar minimele se vor situa între 4 și 10 grade.

Sud-Est:
În Dobrogea și sudul Munteniei, vremea va fi în general placută, cu soare și temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă a anului. Așteptați-vă la maxime între 20 și 24 grade Celsius și minime între 7 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele nori la orizont, dar fără precipitații semnificative.

Nord-Est:
În Moldova, vremea va fi rece și umedă, cu precipitații slabe și temperaturi mai scăzute decât în restul țării. Cerul va fi înnorat în Iași, Suceava și Bacău, cu maxime între 10 și 14 grade Celsius și minime între 1 și 5 grade. Vântul va sufla moderat, sporind senzația de frig.

București:
Capitala va avea parte de o zi cu cer variabil și temperaturi plăcute, cu maxime între 18 și 22 grade Celsius și minime între 6 și 10 grade. Este posibil să apară câteva ploi de scurtă durată în cursul după-amiezii, însă acestea nu vor afecta semnificativ activitățile în aer liber. Vântul va sufla slab spre moderat, aducând uneori un plus de răcoare.

În încheiere, vremea în România pe 23 aprilie 2023 va fi variată, cu o combinație de soare, ploaie și chiar ninsori la altitudini înalte. Fiți pregătiți să vă adaptați la condițiile meteorologice specifice regiunii în care vă aflați și luați în considerare eventualele schimbări ale vremii în planificarea activităților. Pe parcursul zilei, este bine să vă informați în continuare despre evoluția vremii în zona dumneavoastră, pentru a putea lua decizii informate și a vă bucura de o duminică plăcută, indiferent de condițiile meteorologice.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More