Home Vremea Vremea în România 18 mai 2023: Prognoza Meteo Detaliată

Vremea în România 18 mai 2023: Prognoza Meteo Detaliată

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit
Vremea in Romania 18 mai 2023

Dacă doriți să știți care este prognoza meteo pentru 18 mai 2023 în România, ați ajuns la locul potrivit. În acest articol, vom discuta detaliat despre condițiile meteorologice din diferitele regiuni ale țării, de la Marea Neagră până la Carpați.

Vremea în București, 18 Mai 2023

În capitala României, București, se prevede o zi cu temperaturi plăcute, care se vor încadra între 18 și 24 de grade Celsius. Va fi o zi cu cer parțial înnorat, dar nu se așteaptă precipitații.

Vremea pe Litoral, 18 Mai 2023

Pe litoralul Mării Negre, în stațiuni precum Constanța, Mamaia, și Vama Veche, vremea va fi favorabilă plajelor. Temperaturile vor varia între 15 și 20 de grade Celsius, iar cerul va fi în general senin.

Vremea în Transilvania, 18 Mai 2023

În regiunea Transilvania, prognoza meteo prevede condiții variabile. În orașe precum Cluj-Napoca și Brașov, se așteaptă un cer parțial înnorat cu posibilitatea unor ploi slabe spre sfârșitul zilei.

Vremea în Moldova, 18 Mai 2023

În regiunea Moldova, inclusiv în Iași, prognoza meteo este similară cu cea din Transilvania. Se așteaptă un cer parțial înnorat cu temperaturi între 18 și 23 de grade Celsius.

Vremea în Banat și Crișana, 18 Mai 2023

În Banat și Crișana, inclusiv în Timișoara și Oradea, se așteaptă o zi cu soare și temperaturi cuprinse între 19 și 25 de grade Celsius.

Vă reamintim că acestea sunt prognoze meteo și că vremea reală poate varia. Pentru informații mai precise și actualizate, vă recomandăm să consultați serviciile meteo oficiale.

În concluzie, vremea din 18 mai 2023 în România arată a fi în general plăcută, cu temperaturi primăvăratice și cer parțial înnorat. Indiferent de vreme, sperăm că veți avea o zi minunată!

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More