Home Vremea Vremea în România 17 mai 2023 pentru toate județele

Vremea în România 17 mai 2023 pentru toate județele

by Mircea Marinescu
6 minute timp de citit
Vremea in Romania 17 mai 2023 pentru toate judetele

Aflați cum va fi vremea in Romania pe 17 mai 2023 în fiecare județ. Informații detaliate despre prognoza meteo pentru întreaga țară.

Vremea în București

În capitală, pe 17 mai 2023, ne așteptăm la o zi caldă și însorită, cu temperaturi care pot ajunge până la 25 de grade Celsius. Un cer senin va domni peste oraș, perfect pentru plimbări în parcurile Bucureștiului.

Vremea în Cluj

În Cluj-Napoca, vremea va fi mai răcoroasă, cu temperaturi în jurul valorii de 20 de grade Celsius. Există o șansă de 30% de precipitații, așa că nu uitați să luați o umbrelă dacă planificați să ieșiți.

Vremea în Timiș

În Timișoara, vremea va fi similară cu cea din Cluj, cu temperaturi în jurul valorii de 22 de grade Celsius. Se anunță ploi ușoare spre sfârșitul zilei, cu o probabilitate de 40%.

Vremea în Constanța

În Constanța, pe 17 mai 2023, vremea va fi ideală pentru o zi la plajă. Temperaturile vor atinge 27 de grade Celsius, iar cerul va fi senin, cu un vânt slab.

Vremea în Brașov

În Brașov, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi care vor atinge până la 21 de grade Celsius. Cu un cer parțial noros și o șansă de 20% de precipitații, e posibil să aveți nevoie de o jachetă ușoară.

Vremea în Iași

În Iași, temperaturile vor fi în jurul valorii de 24 de grade Celsius, cu o probabilitate de 30% de ploi ușoare pe parcursul zilei. În general, va fi o zi frumoasă de primăvară.

Vremea în Arad

În Arad, vremea va fi caldă și însorită, cu temperaturi care ajung la 23 de grade Celsius. Cerul va fi senin, deci e o zi perfectă pentru a petrece timp în aer liber.

Vremea în Sibiu

În Sibiu, ne așteptăm la o zi parțial înnorată, cu temperaturi maxime de 20 de grade Celsius. Există o șansă mică de precipitații, așa că este recomandat să aveți o umbrelă la îndemână.

Vremea în Ploiești

În Ploiești și în restul județului Prahova, vremea va fi caldă și însorită, cu temperaturi care pot ajunge până la 24 de grade Celsius. Cu un cer senin, este o zi perfectă pentru o plimbare în natură.

Vremea în Maramureș

În Baia Mare și în restul Maramureșului, vremea va fi ceva mai răcoroasă, cu temperaturi în jurul valorii de 19 grade Celsius. Va exista o probabilitate de 40% de precipitații, deci este recomandat să aveți o umbrelă la îndemână.

Vremea în Dolj

În Craiova și în restul județului Dolj, vremea va fi caldă, cu temperaturi care pot atinge 26 de grade Celsius. Cerul va fi senin, ceea ce înseamnă că este o zi perfectă pentru a vă bucura de soare.

Vremea în Bihor

În Oradea și în restul județului Bihor, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi care vor atinge 22 de grade Celsius. Există o șansă de 20% de ploi ușoare, așa că este bine să aveți la îndemână o umbrelă.

Vremea în Galați

În Galați, vremea va fi moderat caldă, cu temperaturi care se vor încadra în jurul a 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, cu o șansă de 30% de precipitații ușoare.

Vremea în Neamț

În Piatra Neamț și în restul județului Neamț, temperaturile vor ajunge la 20 de grade Celsius. Cu un cer parțial noros și o probabilitate de 25% de precipitații, este bine să fiți pregătiți pentru orice eventualitate.

Vremea în Argeș

În Pitești și în restul județului Argeș, vremea se anunță a fi caldă și însorită, cu temperaturi care pot atinge 25 de grade Celsius. Cerul va fi senin, deci va fi o zi perfectă pentru a petrece timp în aer liber.

Vremea în Suceava

În Suceava, vremea va fi mai răcoroasă, cu temperaturi în jurul a 18 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat, cu o șansă de 35% de precipitații, deci este recomandat să aveți o umbrelă la îndemână.

Vremea în Vaslui

În Vaslui, temperaturile vor ajunge la un maxim de 24 de grade Celsius, cu o probabilitate de 20% de ploi ușoare pe parcursul zilei. Cu un cer parțial noros, este bine să aveți la îndemână o umbrelă.

Vremea în Bistrița-Năsăud

În Bistrița și restul județului Bistrița-Năsăud, temperaturile vor fi în jurul valorii de 19 de grade Celsius, cu o șansă de 40% de precipitații. Așadar, dacă aveți planuri în aer liber, asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru vreme variabilă.

Vremea în Vâlcea

În Râmnicu Vâlcea și în restul județului Vâlcea, vremea se anunță a fi caldă și însorită, cu temperaturi care pot ajunge la 24 de grade Celsius. Este o zi perfectă pentru a explora frumusețile naturale ale regiunii.

Vremea în Hunedoara

În Deva și restul județului Hunedoara, vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi în jurul valorii de 18 grade Celsius. Se anunță ploi ușoare, cu o probabilitate de 50%, așa că nu uitați să vă luați o umbrelă dacă aveți planuri în aer liber.

Vremea în Alba

În Alba Iulia și în întregul județ Alba, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi care vor atinge 22 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, cu o șansă de 15% de precipitații, deci este indicat să aveți la îndemână o umbrelă.

Vremea în Bacău

În Bacău, temperaturile vor ajunge la un maxim de 24 de grade Celsius, cu o probabilitate de 25% de ploi ușoare pe parcursul zilei. În general, va fi o zi plăcută, ideală pentru a petrece timp în aer liber.

Vremea în Satu Mare

În Satu Mare, vremea va fi moderat caldă, cu temperaturi care se vor încadra în jurul a 22 de grade Celsius. Cu un cer parțial înnorat și o șansă de 30% de precipitații, este recomandat să aveți o umbrelă la îndemână.

Vremea în Mehedinți

În Drobeta-Turnu Severin și în restul județului Mehedinți, vremea va fi caldă și însorită, cu temperaturi ce pot atinge 26 de grade Celsius. Este o zi perfectă pentru a explora frumusețile naturale ale regiunii.

Vremea în Covasna

În Sfântu Gheorghe și în restul județului Covasna, vremea va fi răcoroasă, cu temperaturi în jurul valorii de 19 grade Celsius. Exista o probabilitate de 35% de precipitații, așa că este bine să aveți la îndemână o umbrelă.

Vremea în Dâmbovița

În Târgoviște și în restul județului Dâmbovița, vremea va fi caldă și însorită, cu temperaturi care pot ajunge până la 25 de grade Celsius. Cu un cer senin, este o zi perfectă pentru a petrece timp în aer liber.

Vremea în Gorj

În Târgu Jiu și în întregul județ Gorj, vremea va fi moderat caldă, cu temperaturi ce se vor încadra în jurul a 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat, cu o șansă de 30% de precipitații ușoare.

Vremea în Harghita

În Miercurea Ciuc și în restul județului Harghita, vremea va fi mai răcoroasă, cu temperaturi ce vor ajunge la un maxim de 18 grade Celsius. Se anunță ploi ușoare, cu o probabilitate de 40%, deci este indicat să aveți la îndemână o umbrelă.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More