Home Actualitate Vremea în România, 11 Mai 2023: Prognoza Meteo Detaliată și Sfaturi pentru Ziua de Joi

Vremea în România, 11 Mai 2023: Prognoza Meteo Detaliată și Sfaturi pentru Ziua de Joi

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit
Vremea in Romania, 11 Mai 2023

Află cum va fi vremea în România pe 11 mai 2023, prognoza meteo detaliată, temperaturi și sfaturi pentru a te pregăti de ziua de joi.

Vremea în România, 11 Mai 2023: Prognoza Meteo Detaliată și Sfaturi pentru Ziua de Joi

În această zi de joi, 11 mai 2023, vremea în România va fi marcată de schimbări semnificative în condițiile meteorologice. Află prognoza meteo detaliată și sfaturi pentru a te pregăti de ziua de joi.

Prognoza meteo în România

Vremea în țară se va menține predominant închisă, iar în unele regiuni se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie și chiar lapoviță la altitudini mai mari.

Regiunea de Nord-Vest: În localitățile din nord-vestul țării, se vor înregistra temperaturi între 12 și 16 grade Celsius, iar probabilitatea de precipitații va fi ridicată. Vântul va sufla moderat, cu rafale de până la 40 km/h.

Regiunea de Sud-Est: Pe litoral și în regiunea de sud-est, temperaturile vor oscila între 18 și 22 de grade Celsius. Cerul va fi noros, iar ploile vor fi prezente în cursul zilei. Vântul va sufla moderat spre tare, atingând viteze de până la 50 km/h.

Regiunea de Sud-Vest: În sud-vest, vremea se va menține instabilă, cu averse și descărcări electrice. Temperaturile vor varia între 15 și 20 de grade Celsius, iar vântul va sufla moderat.

Regiunea de Nord-Est: În nord-estul țării, temperaturile vor oscila între 12 și 18 grade Celsius, iar probabilitatea de precipitații va fi moderată. Vântul va sufla slab spre moderat.

Regiunea de Centru: În zona centrală a României, temperaturile vor fi cuprinse între 10 și 15 grade Celsius, iar ploile vor fi prezente în unele zone. În zonele montane, se va înregistra lapoviță și ninsoare la altitudini peste 1.800 de metri.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More