Home Actualitate Vreme instabilă și temperaturi peste cele normale perioadei. Prognoza meteo pentru marți, 18 aprilie

Vreme instabilă și temperaturi peste cele normale perioadei. Prognoza meteo pentru marți, 18 aprilie

by Andrei M
2 minute timp de citit

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că ultima zi de Paște va aduce ploi în mai multe regiuni din țară și vreme destul de urâtă. Primăvara își va intra în drepturi mai târziu, dar, până atunci, ploile își vor spune cuvântul. Zona centrală a României, cea sudică și nu numai sunt vizate de cantități însemnate de apă.

Marți, 18 aprilie, ploile își vor face resimțită prezența în cea mai mare parte a țării. Cele mai afectate zone sunt cele din vest, din centru, din sud-est și din sud. Norii vor apărea pe cer în partea de nord a României, dar șansele de precipitații sunt reduse.

Ploi însemnate cantitativ în cea mai mare a țării

După ce, de Paște, ploile și-au făcut simțită prezența, nici în a doua zi a săptămânii nu scăpăm de ele. Vântul va fi și el destul de activ, iar, în zonele montane, rafalele vor avea chiar 40-50 de km/h. Mai mult decât atât, maximele vor ajunge în jurul a 19 grade Celsius, iar minimele vor coborî până la 4 grade.

În Capitală, vremea va fi instabilă, iar șansele de ploaie sunt crescute. Temperatura maximă va ajunge la 15 grade Celsius, în timp ce minima va ajunge la 9 grade Celsius, iar vântul va bate cu 30 de km/h.

Vreme predominant închisă în principalele orașe ale țării

În Constanța, va ploua doar în a doua parte a zilei, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperaturile se vor încadra între 9 și 13 grade. În Brașov, cerul va fi înnorat și va ploua toată ziua, în timp ce temperaturile vor fi cuprinse între 6 și 12 grade Celsius.

În ceea ce privește vremea în Oradea, cerul va fi mai mult acoperit de nori, iar vântul va bate cu 25 de km/h. Temperaturile se vor încadra între 9 și 17 grade. În Iași, cerul va fi înnorat, vântul va bate cu 15 km/h, iar temperaturile se vor încadra între 8 grade și 14.

Sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More