Politică

Traian Basescu: “Tudorel Toader ştie carte, dar rămâne o slugă”

Fostul presedinte Traian Băsescu a comentat discursul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, privind activitatea procurorului general, Augustin Lazăr şi a şefei DNA, Codruţa Kovesi.

“(…) Am urmărit şi eu discursul domnului ministru. A fost un discurs profesionist cu o concluzie de slugă. A constatat nefuncţionalităţile DNA, încălcarea gravă a Constituţiei şi pe urmă spune că nu este oportun să luăm măsuri împotriva celor care încalcă Constituţia. De astăzi statul român lucrează pe oportunităţi, nu pe Constituţie (…) Este explicaţia unui marţafoi propulsat la CCR de Fenechiu, care mereu s-a pliat pe interese. Asta este concluzia mea. Deci, păcat că Tudorel Toader ştie carte, dar rămâne o slugă”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, la B1 TV.“(…) 

Drama pe care o trăieşte România e cea a relativizării Constituţiei: nu este obligatorie pentru toţi. (…) Am o uriaşă dezamăgire: o cărticică mică, Constituţia României, pe care am apărat-o zece ani, azi este terfelită de un neisprăvit de ministru şi o neisprăvită de majoritate parlamentară”, a mai spus Traian Băsescu.

Cele mai citite stiri

To Top
Loading..