Home Actualitate Google va implementa noi funcții. Data la care urmează să fie disponibile

Google va implementa noi funcții. Data la care urmează să fie disponibile

by Andrei M
3 minute timp de citit

Vești bune pentru împătimiții de tehnologie, căci Google a anunțat că va face schimbări importante în ceea ce privește inteligența artificială, lucru ce va face ca navigarea pe internet să fie mult mai plăcută, mai interesantă și mai rapidă.

În luna mai, Google urmează să lanseze noi instrumente de căutare, care vor fi bazate pe inteligență artificială. Mai mult decât atât, în toamna acestui an, vor apărea și mai multe funcții care vor face ca utilizarea internetului să fie și mai vastă.

Noile funcții vor fi disponibile doar în Statele Unite ale Americii, pentru un milion de oameni

Conform presei din străinătate, noile funcții vor fi disponibile doar în Statele Unite ale Americii pentru un număr de cel mult un milion de utilizatori. Încă nu se știe ceea ce aceste instrumente au de oferit, dar, cel mai probabil, se vor baza pe promisiunea experimentală Bard, și anume, chatbot-ul.

Chatbotul Bing- Microsotft și ChatGPT- OpenAi, încep să prindă din ce în ce mai mult teren și să câștige din ce în ce mai mulți adepți, lucru ce nu face deloc plăcere gigantului Google. Prin urmare, acesta a urmărit tendințele și a decis să implementeze unele funcții care să atragă și mai mulți utilizatori și să-i păstreze pe cei actuali, fără ca aceștia să se gândească, să încerce alte motoare de căutare.

Unele persoane chiar sunt de părere că noile funcții vor putea înlocui, la un moment dat, motoarele de căutare tradiționale precum Google, chiar dacă acestea nu sunt pe placul tuturor utilizatorilor.

Mai mult decât atât, producătorul gigant Samsung este de părere că motorul de căutare Google este în pericol, motiv pentru care, se gândește să schimbe motorul său de căutare cu cel Bing. În prezent, Bing se găsește și pe telefoanele Huawei, lucru ce a făcut ca vânzările companiei să scadă.

Google vrea să implementeze mai multe în funcții, în scurt timp

Mai mult decât atât, Google are de gând să dezvolte mai multe instrumente de inteligență artificială, fiind vorba inclusiv de un generator de imagini cu inteligența artificială, dar și de un sistem de învățare al limbilor străine.

De asemenea, acesta nu se oprește și dorește să implementeze o nouă funcție care ar urma să integreze Chatbotul în browserul Chrome, pentru a putea să răspundă la întrebările legate de navigarea pe pagina curentă web.

În continuare, Google ar plănui să definitiveze și o reconstrucție mai radicală a motorului său de căutare, însă nu se știe momentul în care noile funcții vor fi implementate. Motorul de căutare de la Microsoft începe să câștige din ce în ce mai mulți adepți, iar site-urile încep să facă anumite modificări, pentru ca toate conținuturile lor să fie disponibile și pe această versiune, ceea ce înseamnă că, într-adevăr, motorul de căutare Google ar putea fi în pericol.

Cu toate acestea, utilizatorii sunt curioși să vadă ceea ce vor aduce noile funcții, iar părerea eșantionului care ar urma să fie format dintr-un milion de persoane ar putea reprezenta cheia pentru ca gigantul Google să știe cum trebuie să abordeze situația.

Sursa

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More