Home Tehnologie Facebook lansează un feed de conținut multimedia disponibil doar 24 de ore, Stories

Facebook lansează un feed de conținut multimedia disponibil doar 24 de ore, Stories

by Tudor Irina
2 minute timp de citit

Facebook-ul a lansat oficial funcția Stories, un feed în care va fi postat conținut care se va șterge automat după doar 24 de ore.

Utilizatorii Facebook din toată lumea au observat noua opțiune introdusă deasupra feed-ului principal în cadrul aplicației. Aceasta înfățișează pozele de profil ale prietenilor care postează conținut efemer prin această nouă funcție, Stories.

Facebook Stories este o nouă secțiune în care utilizatorii vor putea posta dar și viziona fotografii și filmări care se vor pierde după doar 24 de ore. Acestea pot fi decorate în orice fel, cu emoji sau texte grafice. Aceste postări vor fi disponibile doar o zi din momentul postării, apoi fiind șterse automat. Acest conținut va fi postat prin intermediul camerei foto care va apărea în partea stângă a butonului de search. Această cameră foto care e integrată în Facebook va include absolut toate funcțiile necesare pentru captură dar și pentru modificările aferente aduse asupra conținutului nou generat. Există și un alt mod de a fi deschisă această cameră, și anume, printr-un swipe spre partea draptă.

Această nouă funcție le va fi familiară majorității utilizatorilor deoarece este prezentă de foarte mult timp și pe Instagram, aplicație ce este deținută tot de gigantul Facebook. Această facilitate a fost copiată de la Snapchat, prima dată fiind integrată de Facebook în aplicația Messenger.

Se așteaptă ca Stories să aibă un real succes și să atragă, în special, publicul tânăr. Se dorește ca prin acest lucru să crească nivelul de implicare al utilizatorilor Facebook. Pentru companie, noua facilitate Stories va reprezenta un nou loc în care pot fi afișate reclame. Acest nou concept a fost adăugat atât pentru Android cât și pentru iOS, iar toți utilizatorii pot avea acces la această facilitate.

Odată cu lansarea Stories, Facebook mai adaugă și Direct – o modalitate prin care conținutul multimedia poate fi trimis direct și discret doar către anumiți prieteni. Această nouă modalitate de comunicare va conține și text însă nu va înlocui Facebook Messenger.

 

Sursa: romaniatv.net

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More