Home Sport Zidane antrenor la Real Madrid „o decizie nebună” – Hitzfeld

Zidane antrenor la Real Madrid „o decizie nebună” – Hitzfeld

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Cunoscutul antrenor german Ottmar Hitzfeld a declarat cotidianului german Blick că decizia clubului Real Madrid de a-l numi pe fostul lor jucător legendar Zinedine Zidane ca antrenor principal este „nebunească”.

„Pentru Zidane este ca și cum a câștigat la loterie.”

„Este nesăbuit, o decizie nebună. El este un antrenor fără nicio experiență. Totul se datorează realizărilor sale deosebite ca jucător. Ca antrenor nu a demonstrat nimic încă, iar acum are pe mână și trebuie să se descurce cu cei mai buni jucători din lume”, sună declarația fostului antrenor al celor de la Bayern Munchen.

Zinedine Zidane a fost jucătorul celor de la Real Madrid în perioada 2001-2006 pentru care a avut 155 de apariții marcând 37 de goluri. Ca antrenor a fost secundul lui Carlo Ancelotti în perioada în care acesta a fost antrenor principal, iar după plecarea acestuia a preluat echipa secundă a Realului, Castilla în a treia divizie spaniolă.

Fostul antrenor al Realului și al lui Zidane, Vanderlei Luxemburgo nu e de aceeași părere, el declarând că fostul jucător francez „este un profesionist desăvârșit, cu cunoștințe vaste de fotbal, iar când acesta juca pentru Real și eu eram antrenor îi transmiteam lui indicațiile tactice și el le dădea mai departe echipei. Era asemenea unui antrenor din teren, și de aceea cred că are tot ce îi trebuie pentru a reuși ca antrenor al Realului.”

Zidane va debuta ca antrenor sâmbătă, în etapa 19 din La Liga împotriva celor de la Deportivo LaCoruna.

sursa: goal.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More