Home STIRI ACTUALITATE Vremea va fi caldă marţi şi miercuri

Vremea va fi caldă marţi şi miercuri

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

ANM informează că pentru zilele de marţi şi miercuri, deşi cerul va fi şi înnorat temporar, vremea se va încălzi uşor. Temperaturile maxime vor urca până la 24 de grade.

La munte, în centrul şi în Estul ţării e posibil să plouă în aceste două zile dar în restul teritoriului, vremea se va încălzi treptat. Vântul va fi de intensitate slabă şi moderată însă în Banat, Oltenia şi zona montană e de aşteptat să se intensifice. Dimineaţa, ANM, anunţă că vor fi condiţii de ceaţă iar în noaptea de marţi spre miercuri, cerul va fi variabil cu temperaturi între 5 şi 12 grade Celsius.

În Capitală, marţi, temperatura maximă se va situa între 19 şi 20 de grade, iar temperatura minimă va coborî la 10 grade. E posibil să plouă, conform meteorologilor, dar vor fi precipitaţii de scurtă durată. 

Pentru ziua de miercuri, se anunţă înnorări temporare în centrul, estul şi nordul ţării dar temperaturile sunt tot în creştere. Potrivit cotidianului Mediafax, "temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în deltă şi 27 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 15 grade în sudul Banatului."

Pentru această perioadă a anului, vremea va deveni mai caldă decât e normal şi doar local vor fi ploi, de scurtă durată, dar şi averse cu descărcări electrice.

 

Sursa: mediafax, onlinereport.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More