Home STIRI ACTUALITATE Vremea continuă să se răcească

Vremea continuă să se răcească

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

   În următoarele zile vremea va continua să se răcească în cea mai mare parte a țării.

   Ziua de marți a adus cu sine scăderi de temperatură, termometrele continuând să indice valori mici și azi. Pe parcursul zilei și în primele ore ale nopții vremea va fi în general rece și se vor putea semnala precipitații slabe. Acestea pot să apară sub formă de ploaie în zona de sud-vest a României, sub formă de ninsoare în zonele montane din Transilvania și din Moldova, iar în Dobrogea și în Muntenia precipitațiile vor fi mixte. 

   În capitală temperaturile maxime nu vor trece de 3 grade Celsius, iar cele minime de – 5 grade, iar vântul va sufla slab până la moderat. În timpul nopții pot apărea precipitații slabe, mixte.

   În noaptea de miercuri spre joi cerul va fi variabil în estul și în sud-estul țării, în restul regiunilor acesta păstrându-se noros. Alocuri pot apărea poleiul și precipitațiile sub formă de lapoviță. În depresiuni se va instala ceața, iar temperaturile minime vor coborî până la – 12 grade în zonele înalte.

   Momentan avem 2 grade la Bacău, la Buzău și la Sibiu, 3 grade la Brăila și la Cluj-Napoca, 4 la Craiova, 5 grade la Târgoviște, 6 grade la Constanța și 7 la Râmnicu Vâlcea. În capitală termometrele indică 2 grade Celsius.

SURSA: ziare.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More