Home STIRI ACTUALITATE Vreme instabilă, joi, 12 mai

Vreme instabilă, joi, 12 mai

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Vremea va fi instabilă pe parcursul zilei de azi, 12 mai, cu temperatură maximă în jurul valorii de 23 de grade şi cea minimă în jur de 9 grade, potrivit datelor meteorologice. În majoritatea regiunilor din ţară vor fi înnorări temporare, cu ploi, în unele zone.

 Vântul îşi va face simţită prezenţa prin unele intensificări, dar vremea se va încălzi pe timpul zilei. În vest şi sud-vest vor fi averse spre seară şi noaptea. Temperatura aerului va fi în scădere în regiunea de vest. Nebulozitatea se va accentua treptat aici, dar nu se vor aduna cantități mari de apă. Se va încălzi în nordul Transilvaniei și în Maramureș, dar atmosfera rămâne închisă. 

În zona de munte vor exista precipitații sub formă de grindină. Ploi locale în Carpaţii Meridionali şi Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări  în sudul Banatului și doar izolat în rest.

La București, vremea se va încălzi spre seară. Noaptea vor fi însă averse și fenomene electrice. Vântul va sufla cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi situată in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

În celelalte două zile, temperaturile vor fi în creștere, însă nebulozitatea va persista în partea nordică a teritoriului.

 

surse:click.ro, jurnalulnational.ro.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More