Home STIRI ACTUALITATE Vreme caldă pentru sfârşitul lui martie. Ce anunţă meteorologii

Vreme caldă pentru sfârşitul lui martie. Ce anunţă meteorologii

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Dacă în ultimele săptămâni vremea a fost instabilă şi mai mult răcoroasă, se pare că trebuie să ne aşteptăm la temperaturi în creştere în ultimele zile ale lunii martie.

Meteorologii anunţă că iarna s-a terminat, e posibil doar la munte să mai fie ninsori, şi de ploi vom avea parte pe arii restrânse dar în toată ţara, vremea se va încălzi considerabil. Temperaturile vor fi în creştere de la o zi la alta deoarece s-a observat că o masă de aer cald se apropie de România şi începând cu mijlocul săptămânii, în toate regiunile e posibil să urce temperaturile la peste 15 grade Celsius.

Ultimele zile ale lunii aduc cu ele vreme plăcută şi relativ stabilă însă în jumătatea de Vest a ţării sunt aşteptate precipitaţii. Deşi e posibil ca în acea zonă să plouă zilnic, precipitaţiile vor fi slabe din punct de vedere cantitativ. Miercuri doar izolat va cădea ploaia în regiunile nordice, dar joi va ploua şi în Nord şi în Nord-Vestul ţării. 

La mijlocul ultimei săptămâni din martie, potrivit meteorologilor va fi cel mai cald şi în majoritatea zonelor, temperaturile maxime vor depăşi 20 de grade. Joi şi vineri se prevede că temperatura va urca la 25 de grade Celsius, datorită aerului cald ce vine dinspre zone mai sudice. Se va trece de la o extremă la alta, de la vremea rece brusc la cea caldă, însă vremea va fi în general normală pentru această perioadă a anului.

 

Sursa: digi24.ro, romaniatv.net

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More