Home STIRI ACTUALITATE Prognoza meteo 21 martie. Vreme caldă numai în prima zi a săptămânii

Prognoza meteo 21 martie. Vreme caldă numai în prima zi a săptămânii

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Prima zi a săptămânii aduce o vreme caldă și însorită cu temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor din țară. Dacă luni acestea vor urca până la 19 grade Celsius, în zilele următoare vor scădea sub valorile normale, conform avertizărilor meteorologice.

La început de săptămână va fi o vreme deosebit de caldă pentru luna martie, în special în regiunile estice și sud-estice. Vor fi unele intensificări ale vântului în Banat, în sudul Crișanei și în Moldova, dar în centru și în vest va fi destul de cald. Temperaturile se vor încadra între -4 și 17 grade Celsius, cele mai mari valori fiind înregistrate în Lunca Dunării.

La munte nu vor exista semne de ploaie, vremea se va menține plăcută cu temperaturi ce depășesc mediile acestei perioade. Dimineața și după lăsarea serii, pe văi și în depresiuni, vor apărea condiții de ceață, potrivit informațiilor meteo din 21 martie. 

În București va fi o vreme plăcută și însorită astăzi, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va ajunge în jurul valorii de 16 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

De mâine însă, o masă de aer rece va ajunge în zona României, temperaturile vor scădea mai ales în partea de nord și centru a țării, au anunțat meteorologii. Norii se vor înmulți în zilele următoare în toată țara și va ploua pe arii extinse. Marți, temperaturile nu vor mai depăși 14 grade Celsius, iar miercuri se vor încadra între 3 și 12 grade . În zonele de munte, mai ales la altitudini mari vor fi și precipitații sub formã de lapovițã și ninsoare.

 

 

Surse: jurnalul.ro, digi24.ro.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More