Home Externe Virusul Zika, o minciună prin care se propagă vaccinarea în masă?

Virusul Zika, o minciună prin care se propagă vaccinarea în masă?

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit

Mai multe voci din presă, dar şi un profesor de Drept Internaţional susţin că că virusul Zika ar fi o minciună propagandistă prin care se urmăreşte vaccinarea în masă a populaţiei.

Virusul Zika este transmisibil prin înţepătura ţânţarului şi potrivit declaraţiilor oficiale provoacă copiilor nou-născuţi malformaţii congenitale, ţara "mamă" pentru acest virus este Brazilia care a fost numită în raport cu această problemă "un focar de infecţie", şi deasemenea din informaţiile oficiale se ştie că virusul a fost descoperit anul trecut în octombrie. Reprezentanţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au declarat că sunt extrem de îngrijorătoare informaţiile colectate despre virus dar şi că " nu s-a putut stabili o legătură cauzală între infecţia Zika în perioada sarcinii şi microcefalie".

În presa internaţională s-a scris că Fundaţia Rockefeller ar fi descoperit virusul în sângele unei maimuţe din Uganda în anul 1947, însă mai multe voci au contestat existenţa acestui virus şi influenţa lui asupra corpului uman. 

Francis A. Boyle, profesor care predă Drept Internaţional a studiat de-alungul vieţii sale armele biologice şi lansează afirmaţia surprinzătoare că lumea se confruntă cu un bio-război care urmăreşte reducerea populaţiei şi că virusul Zika este de fapt o armă biologică creată de Statele Unite. În anul 2012 compania britanică Oxitec a creat ţânţarul modificat genetic, denumit "ţânţarul bun" şi anul trecut a fost testat într-o localitate din Brazilia. S-a urmărit stoparea răspândirii febrei dengue în localitatea cu 460.000 de locuitori. OMS ( Organizaţia Mondială a Sănătăţii) susţine că febra dengue se transmite prin țânțari Aedes care răspândesc și virusul Zika şi chiar „dacă ei nu pot zbura mai mult de 400 de metri, pot fi transportați accidental de oameni dintr-un loc în altul”. 

În cadrul experimentului Oxitec, mii de ţânţari erau răspândiţi zilnic cu ajutorul unei furgonete în cartierul cu rata cea mai ridicată de cazuri cu febră dengue din localitatea braziliană. Oxitec a făcut anunţul în iulie 2015 că "numărul cazurilor de dengue a scăzut de la 133 la unul singur" şi au adăugat că au reuşit să controleze larvele care răspândesc febra dengue şi virusul Zika, dar un raport al Dr. Ricarda Steinbreche dintr-un studiu efectuat înainte de testul Oxitec spune că:" Trebuie să se ia în calcul o situație alarmantă.Tulpina specială de țânțari modificați genetic, OX513A, creată de Oxitec, este modificată genetic astfel încât marea majoritate a urmașilor săi va muri înainte de maturizare." 

Virusul Zika, o minciună prin care se propagă vaccinarea în masă?

În anul 1994, cu ocazia unui dineu al ambasadorilor ONU, David Rockefeller a spus că populaţia lumii trebuie redusă iar în 2010, fondatorul Microsoft a declarat că susţine reducerea populaţiei cu ajutorul vaccinurilor. Fundaţia sa susţine financiar în diverse zone ale lumii mari campanii de vaccinare. 

Jurnalistul Jon Rappoport a declarat că "aşa-zisul virus Zika nu este decât o înşelătorie cu scopul bine determinat de a genera panică, iar de frică oamenii accepta orice, globaliştii ştiind asta". Potrivit publicaţiei Your News Wire, virusul Zika nu afectează omul şi ar exista încă din anul 1940. Rappoport a declarat că femeile care au copii născuţi cu microcefalie au rezultat negativ majoritatea dintre ele la testul care arată dacă virusul Zika este în corp.

 

Sursa: dzr.org.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More

Loading..