Home Politică Vasile Blaga: Nu poţi să aplici criterii de integritate numai la alegerile locale, vin alegerile generale

Vasile Blaga: Nu poţi să aplici criterii de integritate numai la alegerile locale, vin alegerile generale

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată după alegerile locale, copreşedintele PNL a fost întrebat despre primăriile pe care partidul său le-a pierdut și la care au candidat chiar foști membri PNL. Vasile Blaga a declarat că partidul și-a asumat problemele de integritate iar aceste persoane trebuie să își rezolve problemele cu legea.

"Noi ne-am asumat problemele de integritate, dânşii trebuie să-şi rezolve problemele cu legea, dacă şi le rezolvă şi vor dori să intre în partid nicio problemă, chiar dacă, recunoaştem, am pierdut puncte şi primării importante. Nu poţi să aplici criterii de integritate numai la alegerile locale, vin alegerile generale, aceleaşi criterii vor fi aplicate listelor," a fost declarația lui Blaga, potrivit Agerpres. Copreşedintele PNL consideră că în urma aplicării criteriilor de integritate, a pierdut PNL la alegeri ”puncte şi primării importante”. 

La rândul ei, Alina Gorghiu, în aceeași funcție și asentiment cu Blaga, a afirmat că regretă faptul că în multe locuri din țară a fost se pare invalidat discursul anticorupție.

”Ne-am asumat un risc şi am spus de anul trecut când reforma în PNL s-a făcut. În mare parte ne-am atins obiectivele, însă îmi pun aceste semne de întrebare şi eu şi colegii mei: unde am greşit, unde nu am comunicat suficient de bine sau ce a înţeles electoratul din toată această discuţie referitoare la integritate dacă multe candidaturi la nivel naţional cu probleme au fost votate de electorat”, a explicat Gorghiu.

 

Sursa: agerpres.ro, psnews.ro

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More