Home Sport Un nou meci de box pentru Lucian Bute în SUA

Un nou meci de box pentru Lucian Bute în SUA

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Lucian Bute va boxa în data de 30 aprilie în America pentru centura mondială WBC  împotriva lui Badou Jack, cetățean american. Este primul meci al lui Bute în SUA după 12 ani de la ultima partidă aici și se va desfășura pe DC Arena, în Washington.

Boxerul român va lupta pe o arenă  de 10.000 de locuri pentru centura WBC cu Badou Jack, campion mondial la categoria supermijlocie.

Cei doi jucători s-au mai întâlnit anul trecut prin intermediul managerului lor, Al Haymon, însă atunci nu au reușit să negocieze pentru un meci.

Ultima luptă a românului în SUA  a avut loc în 2004, în al doilea său an de când a trecut la profesioniști. În meciul de la sfârșitul lunii, acesta îl va întâlni în ring pe Badou Jack, un cetățean american, de origine suedeză, deținătorul celei mai vechi și renumite centuri din box, WBC. Acesta  are în palmares  20 de victorii, dintre care 12 obţinute înainte de limită şi o singură înfrângere.

 În același timp, Lucian are 32 de victorii, dintre care 25 obţinute înainte de limită şi 3 înfrângeri. Dacă va ieși învingător în meciul din 30 aprilie, Bute va fi singurul român care a deținut centuri mondiale în două versiuni, se  arată pe site-ul b1tv.ro.

 

Surse: b1tv.ro, activenews.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More