Home STIRI ACTUALITATE Un hunedorean şi-a pierdut viaţa în timpul unei tentative de furt

Un hunedorean şi-a pierdut viaţa în timpul unei tentative de furt

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Un bărbat din Hunedoara, în vârstă de 46 de ani a decedat după ce a căzut în cap de pe un stâlp de iluminat.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a căţărat cu scopul de a fura fier pe stâlpul pe stâlpul de electricitate aflat la marginea drumului judeţean Hunedoara-Deva. De la înălţime, bărbatul a alunecat şi a căzut de pe stâlpul de iluminat. El s-a prăbuşit şi s-a lovit cu capul de baza din ciment a stâlpului. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului nu a putut să îl ajute deoarece intrase în stop cardio-respirator.

Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a declarat că:"victima a fost găsită în stare de stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată de echipajul medical chemat la faţa locului".

O anchetă este în desfăşurare pentru a se stabili împrejurările exacte ale morţii bărbatului. Hunedoreanul şi-a găsit sfârşitul în timpul unei tentative de sustragere a fierului de la stâlpul de iluminat stradal iar incidentul s-a petrecut în zona localităţii Peştişu Mare, pe marginea drumului judeţean Hunedoara-Deva.

 

Sursa: zhd.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More