Home Sport Un fotbalist danez se desparte de echipa de club din cauza unor probleme personale cu un coechipier

Un fotbalist danez se desparte de echipa de club din cauza unor probleme personale cu un coechipier

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Jonas Borring, un fotbalist de origine daneză, mijlocaş la clubul Randers (prima ligă daneză) nu a mai acceptat să joace în aceeaşi echipă alături de căpitanul său Christian Keller. Decizia revoltătoare a venit după ce a aflat că acesta a început o relaţie cu soţia sa, conform digisport.ro.

,,Am un căpitan care a încălcat regula numărul unu dintr-o cameră de vestiar. Prin alegerea sa de a mă trăda pe mine și a se comporta cu răceală ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, m-a înjunghiat pe la spate'',  a spus Jonas Borring pentru SPORT TV 2.

El  refuză să mai joace la FC Randers atât timp cât Christian Keller este acolo.

Decizia poate crea unele probleme la nivel sportiv pentru că Jonas Borring a semnat un contract de doi ani cu FC Randers şi spune că situaţia nefericită nu-l va face să se răzgândeacă. 

Fotbalistul a povestit totodată că soţia sa nu a mai vrut să fie cu el din 2015, dar cu toate acestea locuiesc în aceeaşi casă, au doi copii împreună şi practic sunt, încă, soţ şi soţie, potrivit informaţiilor de pe site-ul digisport.ro.

''Încerc să gândesc pozitiv, deoarece am doi copii mici, frumoşi şi eu trebuie să iau în considerare că reprezintă cel mai important lucru din viaţa mea. Ar trebui să fiu din nou pe drumul cel bun și înapoi pe terenul de fotbal, dar, așa cum am spus, nu în FC Randers, dacă este Christian Keller acolo'', se arată în comentariile lui Borring de pe sport.tv2.dk

Înţelegem că are nevoie de linişte şi pace. Situaţia este una delicată, a precizat şi managerul sportiv al danezilor, Ole Nielsen.

Ca urmare a acestui incident, lui Christian Keller i-a fost retras titlul de căpitan al echipei de club Randers şi i-a fost înmânat unui alt jucător, Mads Fenger, după cum se anunţă în sursa citată.
 

Surse: http://sport.tv2.dk/, digi24.ro,digisport.ro.
 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More