Home Politică Un candidat la Primăria sectorului 2 din Capitală şi-a montat banere cu mesaje în chineză

Un candidat la Primăria sectorului 2 din Capitală şi-a montat banere cu mesaje în chineză

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Dan Cristian Popescu este candidatul din partea PNL la primăria sectorului 2 din Bucureşti şi are o iniţiativă inedită prin care îşi face reclamă electorală. Popescu vrea să îşi atragă de partea lui chinezii care locuiesc în sectorul 2 pentru ca minoritatea etnică amintită să voteze politica dreaptă.

Candidatul PNL, Dan Cristian Popescu, a publicat o scrisoare electorală în Ziarul Chinezii din România, în care le promite chinezilor înfiinţarea unei şcoli şi a unei grădiniţe cu predare în limba lor maternă, facilitarea deschiderii unor afaceri, în special restaurante cu specific chinezesc şi pe deasupra, birouri de consultanţă economică şi juridică pentru chinezi. Alături de această scrisoare, Dan Cristian Popescu s-a mai folosit de o tehnică electorală şi a montat banere cu mesaje în limba chineză.

Popescu a declarat presei atunci când şi-a depus candidatura: "Vrem să schimbăm faţa acestui sector, să transparentizăm activitatea primăriei, vrem ca orice leu adunat din taxele şi impozitele locale să fie cheltuit pentru lucruri utile şi în mod total transparent. Fiecare cetăţean să poată vedea acest lucru oricând. Vrem să reanalizăm toate dosarele de retrocedare acordate în sectorul 2, în ultimii 16 ani, vrem să audităm modul în care s-au cheltuit banii în sectorul 2, vrem să reanalizăm toate avizele de urbanism, foarte multe discutabile, acordate în sectorul 2, şi vrem să facem acest lucru pentru a recupera terenuri şi bani."

El a strâns peste 14.000 de semnături de la cetăţeni şi se adresează şi chinezilor care locuiesc în sectorul 2 deoarece o parte dintre aceştia au drept de vot. 

 

Sursa: stiripesurse.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More