Home Politică Un candidat din Partidul Ecologist Român propus pentru Primăria Capitalei

Un candidat din Partidul Ecologist Român propus pentru Primăria Capitalei

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Cristinel Deaconescu, care este consilier general la Primăria Capitalei, a anunţat că el este candidatul din partea Partidului Ecologist Român pentru funcţia de primar al Capitalei.

Luni, Biroul Permanent Naţional al Partidului Ecologist Român a validat candidatura lui Cristinel Deaconescu, iar acesta a anunţat că se va abţine să voteze proiectul de hotărâre privind eliberarea avizului de amplasare a bannerelor de publicitate politică în afara campaniilor electorale, proiect care a fost respins de CGMB; relatează cotidianul Gândul.

Candidatul din partea PER (Partidul Ecologist Român) a mai declarat cu privire la decizia sa politică: "Am luat hotărârea de a accepta propunerea Partidului Ecologist Român de a candida pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti. Voi, profesioniştii din administraţia publică locală, nu vă regăsiţi în opţiunile partidelor voastre, cele care v-au trimis aici, preferând să apeleze la oameni de la ONG-uri în loc să aleagă oameni cu experienţă, ca şi dumneavoastră. Cu regret constat că în anul 2016 partidele, în concubinaj cu ONG-urile, decid să înlocuiască profesionalismul cu notorietatea."

La rândul lor, reprezentanţii PER au declarat că doresc să câştige Primăria Capitalei "promovând valorile ecologiste". Ei au spus: "Valorile noastre comune ne-au adus împreună şi am hotărât ca prin acest parteneriat să câştigăm Primăria Capitalei promovând valorile ecologiste. Ideile şi proiectele ecologiste sunt obligatorii pentru un Bucureşti modern, pentru creşterea calităţii vieţii, pentru asigurarea confortului şi bunăstării locuitorilor oraşului."

 

Sursa: gandul.info, puterea.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More