Home Sport Trei medalii de bronz cucerite de un român la Europenele din Norvegia

Trei medalii de bronz cucerite de un român la Europenele din Norvegia

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Dumitru Captari este un halterofil român de performanţă, originar din Republica Moldova care a reuşit să cucerească trei medalii la Campionatele Europene de haltere de la Forde.

Miercuri, sportivul Dumitru Captari a obţinut la categoria 77 kg trei medalii de bronz, el evoluând în grupa B. La proba de aruncat, sportivul român s-a clasificat pe locul al treilea cu 192 kg. Deasemenea, Captari a cucerit bronzul şi la stilul smuls cu 156 kg. Pe primele două locuri la această categorie au fost ocupate tot de armeni, Karapetian (197 kg) și Martirosian (192 kg).

Motivul pentru care Dumitru Captari nu a luat argintul a fost greutatea corporală mai mare decât a lui Martirosian, 76,62 versus 76,44 kg; însă la total, Captari a obţinut locul trei.  

Preşedintele FR Haltere, Nicu Vlad a declarat că obiectivul delegației României la Campionatele Europene era câștigarea a două medalii și clasarea pe locurile 4-6 a doi sportivi.

 

Sursa: agerpres.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More