Home Politică Traian Băsescu: Victor Ponta are şanse să revină în „politica mare”, dar doar dacă va câştiga procesul

Traian Băsescu: Victor Ponta are şanse să revină în „politica mare”, dar doar dacă va câştiga procesul

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Declaraţia pe care Traian Băsescu a făcut-o despre Victor Ponta a surprins pe toată lumea deoarece mulţi ani cei doi s-au aflat într-un conflict deschis.

Sâmbătă, Traian Băsescu a fost prezent la Târgu-Jiu la un eveniment. Fostul şef al statului susţine că există o condiţie pentru ca Victor Ponta să revină în viaţa politică, la nivelul "mare", şi face referire la dosarul în care Ponta se află sub acuzaţia de înscrisuri sub semnătură privată complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani, relatează Gândul. 

La evenimentul de lansare a candidaţilor partidului Mişcarea Populară pentru alegerile locale de la Târgu-Jiu, jurnaliştii l-au întrebat pe Traian Băsescu care sunt şansele ca fostul premier să ajungă din nou în vârful politicii ţării, iar răspunsul a fost o surpriză:

"Dacă va fi condamnat de instanţă, cred că nu mai are şanse, dar dacă va câştiga procesul, are. Este un om tânăr.” Potrivit lui Traian Băsescu, fostul premier are şanse la politica de vârf. Însă Victor Ponta ar fi comis acele delicte în calitatea de avocat şi reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel", prin urmare dupa ce va fi judecat dosarul lui, se poate vorbi despre o continuare a carierei în politica de nivel înalt.

 

Sursa: gândul.info, pressalert.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More