Home Politică Traian Băsescu: PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize

Traian Băsescu: PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Liderul PMP a declarat în direct la B1 luni că politicienii PSD și cei din ALDE sunt extrem de slabi, și a vorbit despre legea grațierii și criza iscată în urma ei. În opinia lui Traian Băsescu, președintele României i-a umilit pe cei din PSD.

”Părerea mea e că PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize. Așa niște prostălăi încă nu am văzut… Sunt capabili să creeze crize, dar sunt incapabili să gestioneze crizele pe care le-au creat. I-aș invita să plece de la Victoria, pentru că nu sunt pentru aceste vremuri în care se produce Brexit, în care Trump cât de cât pune sub semnul întrebării NATO. Ei se ocupă de găinării. Sunt găinari cu procente mari! Președintele a jucat mai bine ca toți deștepții din PSD. I-a umilit pur și simplu și își pregătește al doilea mandat. Ei sunt mari și naivi și incapabili să gestioneze o criză. Ăștia ar trebui să plece de bună voie la cât de slabi sunt politic. Să se ceară afară! Să ai procentaj din ăsta în Parlament și să fi umilit pentru că ești incapabil să iei decizii în timp de criză… I-am avut în față zece ani și am reușit să-mi termin ambele mandate pentru că au fost slabi, iar acum sunt mai slabi decât au fost vreodată”, a afirmat deschis Traian Băsescu.

Despre legea grațierii propusă de guvernul Grindeanu, fostul președinte a comentat următoarele: ”E o porcărie (modul în care Guvernul Grindeanu a prezentat OUG privind grațierea – n.r), pentru că a trezit suspiciuni că e dată în interesul unor grupuri, nu că e o grațiere colectivă pe care fiecare țară o face la un anumit interval de timp. Dar atunci când apar suspiciuni că e dată cu dedicație, sigur că reacțiile populației sunt, pe bună dreptate, adverse.”

 

 

 

Sursa: b1.ro, PSnews.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More