Home Politică Traian Băsescu, mesaj dur la adresa unor programe de televiziune!

Traian Băsescu, mesaj dur la adresa unor programe de televiziune!

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit

Vineri, 11 decembrie 2015, fostul președinte a postat pe site-ul de socializare, Facebook, un mesaj dur la adresa principalelor posturi politice de televiziune, respectiv Antena 3, Realitatea TV și România TV. Acesta acuză posturile enumerate mai sus de faptul că “au declanşat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupţie de numele Traian Băsescu.”

Mesajul fostului  președinte începe cu apelativul „trîmbiţaşi disperaţi” și continuă cu acuzațiile aduse acestor posturi. “Antena 3, al cărei fost proprietar se află în închisoare, Realitatea TV, al cărei fost finanţator se află în închisoare şi România TV, al cărei proprietar este inculpat, au declanşat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupţie de numele Traian Băsescu.”

Traian Băsescu afirmă faptul că aceste posturi se folosesc de anumite persoane influente cu scopul de a defăima imaginea sa. Printre persoanele amintite sunt: “Gîdea, Bogdan, Hoandră, Badea etc, dar şi proaspăta trîmbiţaşă Laura Chiriac.”

Mesajul continuă cu acuzații aduse și guvernului, care ar fi vinovat, în opinia fostului președinte, de toate actele de corupție petrecute în perioada mandatului său. “Trîmbiţaşii delatori ascund un lucru esenţial: toate instituţiile în care s-au produs acte de corupţie au ţinut de guvern, fie că guvernul s-a numit Tăriceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta, iar patronii trîmbiţaşilor au fost sau sunt băgaţi pînă la gît în relaţii cu premieri sau membri ai guvernelor. Vă supără acest adevăr,trîmbiţaşi mincinoşi?”, a scris fostul președinte.

“În schimb, instituţiile care luptă împotriva corupţiei, chiar dacă încă nu sunt perfecte, au ţinut prin numirea în funcţiile de conducere de Preşedinte, fie că vorbim de DNA, SRI, ICCJ sau despre decizii importante ale CSAT după ce am declarat corupţia ca fiind ameninţare la siguranţa naţională. Asta puteam face ca Preşedinte. Vă supără aceste adevăruri,trîmbiţaşi imorali, sau în numele stăpînilor voştri corupţi nu le puteţi recunoaşte?”, a afirmat acesta.

De asemenea, Traian Băsescu declară în mesajul său că aceste posturi de televiziune sunt furioase din cauza faptului că numele său nu este implicat în niciun caz de corupție. Fostul președinte spune că numlele său nu va fi implicat nici în următoarele cazuri de corupție.  “Pe de altă parte, sunteţi furioşi că numele meu nu este implicat în niciunul din cazurile de corupţie făcute publice pînă acum. Vă dau o veste şi mai proastă, numele meu nu poate să apară nici în viitoarele cazuri de corupţie din timpul mandatului meu ca Preşedinte pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalităţi.”


Mesajul fostului președinte se încheie astfel: “Oare disperarea vă vine din faptul că pot reveni în politică? PS-Trîmbiţaşilor, ce spuneţi voi, dacă DNA, SRI, ICCJ rămîneau ca în 2004, conduceau stăpînii voştri România, mai vorbeaţi voi de anticorupţie, mai organizau stăpînii voştri două suspendări

 

SURSA: Facebook

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More