Home Politică Traian Băsescu face un anunț neașteptat. Vezi unde își va depune candidatura

Traian Băsescu face un anunț neașteptat. Vezi unde își va depune candidatura

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

După două mandate de primar general al Capitalei și două la președinție, Traian Băsescu dorește să se implice în politică la un alt nivel, pe care intenționează să îl îmbogățească cu experiența sa. Băsescu a declarat joi că nu îi e rușine să candideze în București, întărind cele spuse cu argumentul că a rămas ceva în urma sa. 

Fostul președinte al României a făcut joi anunțul, transmis de presă. El va candida la Senat și a afirmat la depunerea listelor electorale pentru alegerile parlamentare care urmează: ”(Senatorul Traian Băsescu) va duce în Senat toată experienţa pe care a acumulat-o în cele cinci guverne în care a fost membru, ca primar general al Capitalei, ca preşedinte al României timp de 10 ani. Toată această experienţă o voi pune în slujba Senatului, a partidului, a ţării, pentru că, până la urmă toată viaţa mea am fost în slujba statului, inclusiv, atunci când am fost comandat de navă.”

Potrivit sursei Mediafax, Traian Băsescu a răspuns la întrebarea despre scorul pe care și-l propune în Capitală, în felul următor: ”În Bucureşti, eu cred că vom lua un rezultat bun pentru că de pe urma mea a rămas ceva în Bucureşti de când am fost primar general, linia 41 o vedeţi, contorizarea la scara de bloc există, pasajul Basarab pentru care m-am bătut atât, s-a dovedit a fi un proiect viabil, 120 de km de linie de tramvai schimbată, 110 şcoli modernizate. Nu îmi este ruşine să candidez la Bucureşti.”

Lista pentru Senat mai conține numele următorilor candidați: Radu-Mihai Cristescu, Ştefan-Ion Vlaston, Gheorghiţă-Liviu Goncea, Constantin Strugaru, Ioan Gherghina și Ion-Cristinel Marian.

 

 

Sursa: mediafax.ro, stiripesurse.ro, stirileprotv.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More