Home Actualitate The Epoch Times: 55 de oameni au murit în SUA după ce au fost vaccinați anti-Covid cu vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna

The Epoch Times: 55 de oameni au murit în SUA după ce au fost vaccinați anti-Covid cu vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit
The Epoch Times

55 de americani au murit în urma vaccinului anti COVID, în timp ce numărul deceselor din Norvegia în rândul vârstnicilor, după vaccinare, a ajuns la 29, transmite The Epoch Times.

Decesele au avut loc în rândul persoanelor care primesc atât vaccinurile Moderna, cât și vaccinurile Pfizer-BioNTech, conform sistemului de raportare a evenimentelor adverse la vaccin (VAERS), o bază de date federală. Sistemul este pasiv, ceea ce înseamnă că rapoartele nu sunt colectate automat și trebuie depuse. Rapoartele VAERS pot fi depuse de oricine, inclusiv de furnizorii de servicii medicale, pacienți sau membri ai familiei.

Rapoartele VAERS „deseori nu au detalii și uneori pot avea informații care conțin erori”, potrivit site-ului web al sistemului de raportare. Totuși, rapoartele despre VAERS reprezintă „doar o mică parte din evenimentele adverse efective”, afirmă site-ul, deși subreportarea se crede că este mai puțin frecventă pentru evenimentele grave.

În unele cazuri, pacienții au murit la câteva zile de la vaccinare.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Colorado, era somnolent și a rămas în pat la o zi după ce a primit vaccinul Moderna. ”A doua zi dimineață, acesta a fost găsit livid, cu ochii pe jumătate deschiși și cu spume la gură”, se arată în raportul VAERS. „Nu respira și nu avea puls.”

Într-un alt caz, un bărbat din Dakota de Sud, în vârstă de 93 de ani, a fost injectat cu vaccinul Pfizer-BioNTech pe 4 ianuarie. Două ore mai târziu, a spus că este obosit și nu poate continua cu terapia fizică. A fost dus înapoi în camera sa, iar la câteva ore a încetat să mai respire. O asistentă a decis să nu fie resuscitat.

De asemenea, au fost raportate 96 de evenimente care pun viața în pericol după vaccinări, precum și 24 de dizabilități permanente, 225 de spitalizări și 1.388 de vizite în camera de urgență.

Site-ul Healthimpactnews susținea zilele trecute că un focar Covid-19 izbucnit la un azil de bătrâni din Cayuga, în urmă cu 2 săptămâni, a infectat 137 de rezidenți, dintre care 24 au murit. Dar nu din cauza Covid 19, ci după ce ar fi început vaccinările bătrănilor.

Focarul de la The Commons on St. Anthony din Auburn a început pe 21 decembrie, a declarat Julie Sheedy, un oficial din conducerea azilului care adăpostește 300 de oameni.

Un deces după vaccinare a atras atenția la începutul acestei săptămâni. Gregory Michael, un medic în vârstă de 56 de ani, la Mount Sinai Medical Center din Miami, a fost injectat pe 18 decembrie 2020. Șaisprezece zile mai târziu, a murit.

„Pfizer și BioNTech sunt conștienți de moartea unui profesionist din domeniul sănătății la 16 zile de la primirea unei prime doze de BNT162b2”, a spus Pfizer într-un comunicat. „Este un caz clinic foarte neobișnuit de trombocitopenie severă, o afecțiune care scade capacitatea organismului de a coagula sângele și de a opri sângerarea internă”.

„Cercetăm activ acest caz, dar nu credem în acest moment că există vreo legătură directă cu vaccinul”, a spus compania, mai transmit sursele citate.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More