Home Cultură Târgu-Mureş se află în finala competiţiei „Best City to Visit 2016″

Târgu-Mureş se află în finala competiţiei „Best City to Visit 2016″

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Ani Polat, unn tânăr care are ca obiectiv să viziteze toată lumea deţine site-ul foxnomad şi a organizat în mediul online competiţia "Best City to Visit 2016", în care doar patru oraşe au ajuns în semifinală.

Voturile s-au putut acorda până la data de 1 aprilie şi cele patru oraşe care s-au "bătut" pentru a ajunge în finala competiţiei sunt: New York, Londra, Lisabona şi Târgu-Mureş. Blogger-ul, Ani Polat, oferă oraşului care va câştiga competiţia prmovare pe site-ul său şi suma de 500 de dolari unei iniţiative caritabile locale. Deasemenea, tânărul doreşte să viziteze în cursul acestui an oraşul care va câştiga concursul.

Până a ajuns în faza de semifinale, Târgu-Mureş a fost în competiţie cu oraşe precum Braşov, Ljubljana, Kotor şi Istanbul, şi a obţinut mai multe voturi decât ele.

În urma mobilizării în masă pe reţelele de socializare a locuitorilor din Târgu-Mureş şi a celor care au origini în oraş sau pur şi simplu doresc ca un oraş românesc să câştige competiţia, voturile adunate au fost în număr de  2.148; conform Vocea Transilvaniei. Astfel, 98% dintre voturi au fost câştigate de Târgu-Mureş şi oraşul românesc a ajuns în finala competiţiei, surclasând chiar New-York-ul.

În această etapă, doar două oraşe concurează pentru premiu: Lisabona şi Târgu-Mureş. Capitala Portugaliei, după o luptă acerbă cu Londra a ajuns în finală cu 57% de voturi. 

 

Sursa: voceatransilvaniei.ro, gandul.info

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More