Home Sport Simona Halep: Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri.

Simona Halep: Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri.

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Jucătoarea de tenis care ocupă locul 3 în clasamentul mondial a vorbit în declaraţiile pe care le-a oferit pentru site-ul turneului WTA Premier de la Dubai, încheiat anul trecut cu victoria Simonei Halep, despre aşteptările românilor cu privire la ea.

Simona Halep crede că românii au aşteptări mari de la ea, cum ar fi să câştige fiecare meci. Ea a declarat la Dubai: "În țara mea toată lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot să câștig un meci mare, pot să pierd unul mai puțin important. Vreau doar să joc cu toată puterea, plină de gânduri pozitive. Încerc să nu mă gândesc la ce zice lumea despre rezultatele mele sau despre tenisul pe care-l practic."

Sportiva a afirmat că şi-a îmbunătăţit jocul în 2015 şi este capabilă să câştige meciuri grele. Halep a spus: "În 2014 am jucat bine, dar în 2015 am făcut multe îmbunătățiri în jocul meu, dar și în viața mea, și în acest moment sunt destul de solidă și de încrezătoare în jocul meu."

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Dubai, care se desfăşoară în perioada 15-20 februarie 2016. 

"Sunt pregătită, plec încrezătoare. Merg la Dubai, nu ştiu ce voi face, dar mă bucur că sunt sănătoasă şi că pot juca. Le-am câştigat pe amîndouă şi de aceea sunt speciale. Mă simt bine acolo, atmosfera este plăcută, relaxată. Încerc anul ăsta să le joc pe amîndouă, îmi doresc asta şi, de ce nu, poate fac şi un rezultat maxim" a declarat Simona săptămâna aceasta înainte de plecarea în Dubai.

 

Sursa: agerpres.ro, fanatik.ro, transilvaniareporter.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More