Home Sport Simona Halep nu va participa la meciul din 6-7 februarie cu Cehia

Simona Halep nu va participa la meciul din 6-7 februarie cu Cehia

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, care se află pe locul doi mondial nu va putea participa la meciul de Fed Cup cu Cehia care este programat în 6-7 februarie.

Sportiva a scris pe pagina sa de Facebook anunţul că că se va opera de deviaţie de sept şi nu va putea participa la meciul de Fed Cup iar tatăl Simonei, Stere Halep a făcut public la rândul său anunţul că fiica sa va lipsi cel puțin o lună și jumătate din competițiile WTA. "A avut probleme și la stomac, acum și cu urechea…Are o deviație de sept și trebuie să se opereze cât de curînd. A intrat într-un regim maxim, deci va face o pauză mai lungă, pentru că nu se poate să continue așa! Cam o lună, o lună și jumătate trebuie să facă repaus total pentru a-și reveni complet" a declarat Stere Halep pentru Dolcesport.

Un sportiv care se confruntă cu deviaţie de sept poate suferi de oboseală acută deoarece nu inhalează doza necesară de oxigen în timpul efortului fizic şi nu mai este capabil să dea randamentul maxim, astfel că sub îndrumarea medicilor specialişti Simona Halep a decis că singura soluţie este operaţia. Ea scrie pe facebook fanilor săi: "La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells''.

Simona Halep a fost eliminată în primul tur la turneul Australian Open şi pe tot parcursul anului trecut a acuzat probleme de sănătate. 'Ultimele șase săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam'' a declarat sportiva.

 

Sursa: GSP.RO, AGERPRES.RO

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More