Home Sport Simona Halep amână operaţia şi va juca la Fed Cup

Simona Halep amână operaţia şi va juca la Fed Cup

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

DolceSport a anunţat că jucătoarea de tenis care se află pe locul doi mondial, va juca la Fed Cup pentru echipa naţională a României.

Acest anunţ de ultimă oră îi va surprinde pe fani, Simona Halep a decis să îşi amâne operaţia şi va face parte din echipa de Fed Cup a României în disputa cu Cehia din 6 și 7 februarie, conform anunţului făcut public de DolceSport. Sportiva anunţa pe pagina sa de socializare week-end-ul trecut:"Cu părere de rău, ţin să anunţ că sunt nevoită să renunţ la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenţii chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat şi înseamna foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecţie la stomac, nas şi ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic".

Deşi a fost sfătuită de medicul specialist să se opereze de deviație de sept, Simona a decis că va întâlni la Cluj-Napoca deţinătoarea trofeului, Cehia. Echipa Cehiei va va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA), anunţă GSP.

Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei noastre naționale, urmează să publice în cursul zilei de azi anunţul oficial şi lotul final al României.

 

Sursa: Gsp.ro, Sport.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More