Home Sport În sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale de scrimă, România este reprezentată de echipa masculină de sabie

În sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale de scrimă, România este reprezentată de echipa masculină de sabie

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Echipa masculină de sabie a României, condusă de Mihai Covaliu şi alcătuită din sportivii Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu și Ciprian Gălățanu, s-a calificat în sferturile de finală la Mondialele de la Rio de Janeiro.

La Rio se vor desfăşura Campionatele Mondiale de scrimă iar echipa ţării noastre va participa la probele neolimpice din sferturile de finală; reuşita fiind obţinută după ce a învins China luni. Echipa masculină de sabie a României a învins rivala sa, China în optimi cu 45-36. Ciprian Gălățanu nu a evoluat contra Chinei, însă alături de colegii săi va întâlni miercuri echipa Italiei în sferturi; potrivit sursei Agerpres. La Mondiale, România și China s-au confruntat pentru prima oară după nouă ani, în anul 2007 tricolorii noştri au pierdut cu scorul 40-45. 

La Mondialele pe echipe de la Rio de Janeiro se desfășoară probele de floretă feminin și sabie masculin, care însă nu sunt incluse la ediția de anul acesta a Jocurilor Olimpice din metropola braziliană ce vor avea loc în perioada 5-21 august; relatează aceeaşi sursă din presă.

 

Sursa: agerpres.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More