Home Politică Scandal pe Facebook din partea fostului preşedinte Traian Băsescu

Scandal pe Facebook din partea fostului preşedinte Traian Băsescu

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, vineri, pe Facebook, că premierul Dacian Cioloş a acceptat „angajamentele imprudente şi populiste” ale PSD+UNPR+ALDE şi PNL, cu preţul susţinerii în Parlament, afirmând că nu şi-ar dori ca „Guvernul schimbării să fie doar o victimă a politicienilor”.

"Guvernul, doar o victimă?
Nimic nou ca viziune bugetară. Toate angajamentele imprudente şi populiste ale PSD+UNPR+ALDE şi PNL au fost acceptate de Dacian Cioloş ca preţ al susţinerii în Parlament. În fapt, Dr. Ponta, Dragnea şi Gorghiu vor guverna şi în 2016, dar nu direct, ci prin “tehnocraţi”.
Renunţarea la politicile pro-ciclice, relansarea investiţiilor şi implicit dezvoltarea ţării, crearea de noi locuri de muncă, Programul de Convergenţă, Obiectivul pe Termen Mediu, reforme structurale, aderarea la moneda unică vor rămîne doar simple priorităţi enunţate, dar din nou amînate inclusiv de “tehnocraţi”.
Şi, dacă este doar un instrument de a pune în aplicare un program stabilit de politicieni fără a putea guverna pe baza priorităţilor reale ale ţării, la ce bun un guvern de „tehnocraţi”?
Poate pentru a avea cui pune în spate dezastrul dezechilibrelor macroeconomice şi a creşterii rapide a datoriei publice ce se prefigurează pentru anul 2017 sau pentru justificarea eşecurilor integrării într-o Uniune Europeană ce va intra într-un proces rapid de reaşezare a propriilor valori.
Nu mi-aş dori ca GUVERNUL SCHIMBĂRII să fie doar o victimă a politicienilor." 

Scandal pe Facebook din partea fostului preşedinte Traian Băsescu 3

sursa : facebook.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More