Home Sport România a învins Germania la rugby. Diferenţa de scor a fost umilitoare pentru nemţi

România a învins Germania la rugby. Diferenţa de scor a fost umilitoare pentru nemţi

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Meciul clasat în Cupa Europeană a Națiunilor s-a jucat sâmbătă în Iaşi pe stadionul "Emil Alexandrescu''. Naţionala de rugby a ţării noastre a dominat partida şi a învins echipa Germaniei.

La Iaşi s-a disputat sâmbătă partida de rugby în care România a marcat opt eseuri şi a reuşit chiar şi obţinerea punctului bonus ofensiv. "Stejarii"s-au impus în faţa Germaniei de la începutul partidei şi au dominat jocul până la sfârşit. Scorul impresionant a fost de 61-7 pentru echipa României. Internaționalul Ovidiu Tonița a fost pe teren pentru "Stejari" pentru ultima sa prestaţie, datorită vârstei se va retrage, dar la cea de-a 73-a și ultima selecție a reuşit un eseu.

Jucătorul de fier din linia a treia a fost numit de către francezi "Autobuzul din Carpați" şi s-a remarcat şi prin participarea la Cupa Mondială de cinci ori.

Echipa de rugby a Germaniei a fost surclasată de echipa României iar diferenţa de scor ( 61-7/27-0) a fost umilitoare pentru jucătorii nemţi. Printre cei care au marcat eseuri în partidă pentru România se numără Viorel Lucaci-37, Adrian Apostol-8 dar şi Stelian Burcea cu 45 şi Stephen Shannan-63. În Cupa Europeană a Naţiunilor, după partida cu Germania, ţara noastră a obţinut a patra victorie consecutivă.

 

Sursa: ştiripesurse.ro, gsp.ro, globalsports.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More