Home STIRI ACTUALITATE Robert de Niro: Fiecare ar trebui să aibă dreptul de a alege să facă sau nu vaccinuri

Robert de Niro: Fiecare ar trebui să aibă dreptul de a alege să facă sau nu vaccinuri

by Mircea Marinescu
3 minute timp de citit

Actorul, regizorul şi producătorul Robert de Niro, care este părintele unui copil cu autism, a vorbit în cadrul emisiunii televizate "The Today Show" despre documentarul "Vaxxed" care fusese programat să ruleze în acest an în cadrul festivalului Tribeca, dar nu a fost difuzat; iar cunoscutul actor a fost acuzat că ar fi cenzurat documentarul. 

Documentarul cu pricina este despre vaccinuri şi după ce au trecut două săptămâni de la festival, la emisiunea americană la care a participat, Robert de Niro a ţinut să clarifice poziţia sa faţă de "Vaxxed", şi să ofere explicaţii cu privire la opinia sa despre vaccinuri. De Niro a spus că recomandă vizionarea documentarului deoarece, în opinia lui "conţine informaţii care trebuie luate în seamă."

Robert de Niro, din postura sa de tată al unui copil care are autism a afirmat: "Cred că filmul trebuie văzut. A fost, intr-adevăr, o reacție violentă, pe  care nu am luat-o în calcul. Dar nu am dorit să afectez într-un fel festivalul din punct de vedere profesional. Dar, cu siguranță, ceea ce se spune în acel film trebuie văzut. Și, mai este un film, intitulat "Trace Amounts", în care, deasemenea, sunt o serie de informații despre CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA, n.n.), despre companiile farmaceutice. Sunt multe lucruri care nu s-au spus. Iar eu, ca părinte al unui copil care are autism, sunt preocupat. Și vreau să știu adevărul. Nu sunt împotriva vaccinurilor, dar vreau vaccinuri care să fie sigure."

La întrebarea- " Credeți, așa cum se spune în rândul comunității științifice, că nu există nicio legătură între vaccinuri și autism?"- pe care reporterul i-a adresat-o, De Niro a răspuns: "Cred că e mult mai complicat decât atât. Există o legătură. Ei spun că nu este nicio legătură, dar, cu siguranță, cea mai evidentă este timerosal-ul, conservantul cu mercur. Dar sunt și alte lucruri. Nu sunt om de știință, dar știu că există atât de multe reacții (la vaccin), încât oamenii vor să afle adevărul. Haideți să aflăm adevărul! Așa cum am spus, nu sunt împotriva vaccinurilor, dar sunt pentru vaccinurile sigure. Sunt oameni care nu pot face orice vaccin. Ei trebuie să știe, trebuie avertizați, nu așa, pur și simplu, să li se facă o grămadă de injecții copiilor lor, pentru ca apoi să se întâmple ceva. Sunt cazuri ale unor părinți, arată documentele, care spun că știau că nu trebuie să facă vaccinurile, că au vorbit cu medicii și ei știu mai bine și ar trebui să asculte și … le-au făcut. Și a doua zi…. Vă dați seama cum se simte un părinte în această situație?"

Deasemenea actorul a adăugat în cadrul interviului: "Fiecare ar trebui să aibă dreptul de a alege să facă sau nu vaccinuri. Dar când ele sunt obligatorii, asta nu servește decât marilor companii farmaceutice."

Interviul cu Robert de Niro poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=FJ7iPn39i08

 

Sursa: activenews.ro, independent.ie

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More