Home Politică PSD a dat comunicat de presă că nu vrea să organizeze miting

PSD a dat comunicat de presă că nu vrea să organizeze miting

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Partidul Social Democrat a dezmințit printr-un comunicat de presă informațiile apărute în mass-media cu privire la un viitor miting de amploare în Capitală. 

Comunicatul de presă semnat de reprezentanții PSD menționează următoarele: ''Partidul Social Democrat dezminte informaţiile apărute în presă privind intenţia acestui partid de a organiza în viitorul apropiat un miting de amploare în Bucureşti pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Nu există nicio decizie a conducerii PSD în această privinţă. Guvernul Grindeanu se bucură de sprijinul cetăţenilor care au votat PSD sau ALDE la alegerile libere şi corecte din 11 decembrie 2016. Atunci românii şi-au manifestat încrederea şi au validat prin vot programul prezentat de PSD în timpul campaniei electorale. Prin urmare, obiectivul principal este ca Guvernul să revină la calendarul pentru realizarea măsurilor aşteptate cu mare interes de toate categoriile sociale.”

Cu toate acestea, filiala PSD Argeș a dat un comunicat în care anunță că sâmbătă se va organiza în Pitești, între orele 17.00-19.00, un miting de susținere a actualului Guvern. Autoritățile locale au confirmat că mitingul este autorizat. În jur de 5000 mii de persoane se prevede că vor participa la acest miting, organizat în Piaţa "Vasile Milea" din Piteşti.

 

 

 

Sursa: mediafax, botosaneanul.ro

 

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More