Home STIRI ACTUALITATE Prognoza meteo pentru Craciun 2015

Prognoza meteo pentru Craciun 2015

by Andrei M
1 minute timp de citit

Ion Sandu, directorul ANM ne prezinta cum va fi vremea in luna decembrie 2015. De Craciun vom avea ninsori doar in nordul si estul tarii.

Ion Sandu, directorul ANM: "Ce se intampla afara acum este configuratie de viscol. Probabil ca cu 20-30 de ani in urma iernile incepeau in decembrie si se terminau in martie. Se constata statistic ca prima parte a lui decembrie in loc sa fie viscol este ploaie, dar sunt cantitati foarte mari de ploaie, imaginati-va ce se intampla daca era ninsoare, probabil ca aveam viscol serios pe partea de sud a tarii."

"In special in Transilvania, vor fi ninsori din data de 2 decembrie pana pe 12-15, precipitatiile care vin sunt sub forma de ninsori, dar nu sunt cantitati importante, vor fi slabe. Prin urmare nu avem semnale de fenomene meteo extreme bineinteles ca vor fi viscole, dar in loc de cinci viscole in ianuarie, probabil ca vor fi doua viscole. In loc de temperaturi de o saptamana doua de -35 sau -25, vor fi cateva zile pe perioada viscolului care poate sa dureze doua-trei zile."

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More